Edafmo Ben daha şimdiden uyuyamıyorum kızlar yaa, göğüs altımda kaburgalarım batıyor. Nefes darlığı çekiyorum yattığımda. Sağa sola dönerken zorlanıyorum. Daha çok erken değil mi bunlar için 😭😭😭😥😥
Reyhosunannisi Edafmo ayy bende de o haftada başladı şuan 29 olduk dönemiyorum sık sık gece idrara çıkıyorum bu gece mide yanmasından dolayı pek uyuyamadım bel ağrısı kalça ağrısı her geçen hafta öteki haftayı aratıyor 🙁
3babyannesy Edafmo 23+5 bende öyleyim kaplumbağa gbi tıs tıs yürürken falan, yatakta dönerken hantallastm dönemiyrm şimdiden böyleyse ileride nasıl olcakki bencede erken gbi siskinligm var bide midem patliyck gbi oluyor
Ahuum Edafmo ben bugun saglık ocagına gittim cnm . Kalsiyum ve magnezyuma baktırmaya. Geçen ayda baktırdım içmeme ragmen düşük çıkıyor bakayım bu ay da düşük çıkarsa başka marka kullanıcam etki etmiyor bence
Ahuum Edafmo tabiki cnm. Sabah 10 nu geçmesin kan o saaten sonra alınmıyor. Doktora tüm tarama tahlillerimi istiyorum diyorum kalsiyum magnezyum enfeksiyon vs herseye bakıyırlar
Nazlican46 Edafmo 23 haftamda tam olarak aynı postu bende paylaşmıştım bende sizin gibiydim ama ilerleyen haftalarda nedense çok şükür geçti umarım sizinki de geçer ya da vücut alışıyor sanırım