kymkkymk2106 Ecemmmkymz al bndende o kadar hala geziom evde yatağa giriom sağa dönm yok sola dönüyorum yok kaşıntı tutuyo kızım zaten midemin üstünde mahfoldm Allah yardmcmz olsn😔
MomBse Ecemmmkymz midemin yanmasından uyuyamıyorum kafayı bozucam artık mahvetti beni bu yanma 🤦🏻♀️😢
Nesoo Bende çaresiz bir şekilde kramplar huzursuz bacak sendromu ve uyuşmalar yüzünden uyuyamıyorum maalesef
Gamzeli21 Nesoo hiç geçmiyor huzursuz bacak sendromu yüzünden sabahliyorum bel ağrısından ölüyorum bacaklarım diz kapaklarına kadar hem uyuşuk yuruyemiyorum
Tgbylmz 34. Haftama girdim bende ağlıcam artık uyuyamamaktan 40 defa kalkıyorum sağa dönsem olmuyo sola dönsem olmuyo dün bacaklarım ağrıyosa bugün kollarımın ağrısına duramıyorum bıktım ya 🙄
Tosbik Tgbylmz sende sinirden ağlıyormusun snra 😀😀 Bende hersey üst üste bi de uykusuzluk olunca sinirlerim bozuluyor ve bazen agliyorum. Çunkü biktım haftalardir hep boyle olmaktan. Hic saglikli uykum yok
Bsrerkk Gamzeli21 yürüyüş yapıyomusunuz neden bu kadar bacak ağrısı oluyor herkes bu dertten şikayetçi ben daha 26+5 im erken uyuyorum ben sonra 5 te uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum benim de psikolojim bozuldu bide acıkıyorum uyanınca midem bulanıyo çok kötü bişey uyuyamamak ilerleyen haftalarda nasıl olucak merak ediyorum 😔😏
Tgbylmz Tosbik bugün ağladım ya yeter dedim artık gebeliğimin başından beri hiç ağrı kesici veya ilaç kullanmamıştım gittim parol yuttum bu saatte 😞 uyumam lazım işe gidicem sabah diye
Psikolog Alın benden de o kadar her 2 geceden birinde muhakkak aşağıya inip eşimi rahatsız etmemek için kitap okuyorum vakit geçirmeye çalışıyorum. Saat 4 gibide uykuya dalabiliyorum anca. Bende maalesef kaç aydır bitmek bilmeyen Mide yanması var başucumda herzaman sütüm duruyor ama o da artık fayda etmiyor Buarada ben 37. Haftadayım
HaticeTabak Merhaba annişler bende uyuyamıyorum valla çok uykum var wc ye gitmekten bacaklarının kasılmasından Allah'ın gücüne gitmesin şikayetçi değilim bu günümüze şükürler olsun hamd olsun ama çok zor anne olmak Her gece eşim uyanmasin diye yatagimdan kalkmak zorunda kalıyorum Salonda tepiniyorum bazı geceler ağrıdan ağlıyorum 😂
Psikolog Tgbylmz ağrı kesici yutmayın derim benim doktorum ağrın olduğunda Magnezyum yut dedi günde en fazla 4 tane ve ben her seferinde denedim ve faydasını oldukca gördüm.
Tosbik Tgbylmz ayy senin işin bnden de zor o zaman. Bn yine istedigim zaman uzaniyorum dinleniyorum evdeyim. Rabbim sana güç kuvvet versin 🙏
ozgesel1seyler Duzenli olarak her bir saatte bir tuvalete gittigimden bende uyuyamiyorum =( Ve bir suredir sabahlarida surunerek uyaniyorum