advice Gldbrr2021 oturup ayakları uzatınca rahme baskı geliyor aslında cunku kalca kemiklerinin ustune oturmuş olmuyor muyuz
Gldbrr2021 Ayakları uzatmayı ben tam yatmadan eğimli yaslanarak oturmak diye düşünerek öyle dedim. Ayakları uzatmakla normal oturmak arasında fark olmaz. Rahim ağzındaki baskı azalmalı
Ballkusum_33 KumsAlyaa ölçülüyor diye biliyorum riskli bı durum olursa söylüyorlar yani benim doktorum öyle demişti her kontrolde bakıyorm diyordu ama ondan mı bilmiyorum benim aşırı ağrım vardı batma zonklama kasılmalar çok olunca rahim ağzıni kısaltıyormus kasılmalar.
KumsAlyaa Ballkusum_33 Allah yardımcın olsun canım sağ Salim gelsin bebişin perşembe detaylı ultrasonum var bunu ben bir sorayım vajinal mi ölçülüyor öyle de korkuyorum vajinal ise
Ballkusum_33 KumsAlyaa sağol canım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲 ben detaylı da sordum 30 mm di o zamn korkmana gerek yok dedi vajinal değil karından baktı kendi doktorum da hep karından baktı ama bazi doktorlar vajinal bakıyor daha doğru sonuç vermesi için ama cihaz iyiyse karından da doğru sonuç veriyor.
cimcimemmmm advice canim kullandigin doza bağlı. Kimi gunde 3 ,kimi 2 , kimi de bi gun arayla kullaniyor . Ve kişiden kişiye de değişiyor bu durum. Kiminde hunilesme vardır kiminde yoktur. Ona göre doz ayarlanır gunde kac kullanman gerektiği söylenir
cimcimemmmm advice ben tum gebeligim boyunca yattım. Progestani her dönemde farklı doz kullandirtti. 35 te biraktirdi simdi 36 dayız canim
Rozalin advice 19 haftadan 30 haftaya kadar düzenli yattım çok uzamaz benim de sadece 5 mm uzadı sonra biraz ayaklandım 30 dan sonra yemek yaptım evde takıldım riske girdim yani hemen uzayan kısım kısaldı
KumsAlyaa Ballkusum_33 Anladım canım perşembe üniversite araştırma hastanesinde randevum yine de her ihtimale karşı kendimi bu duruma hazırlayıp gideyim 😊
ciigdemm Bende hersey normal gidiyordu bir belirtide yoktu 20 haftada erken doğum riskin yok demişti bana 23 haftada kısalik oluşmuş bir anda oldu bende