en_guzel_emanetlerim Gonca112 doğal kıl olduğu için öyle kokuyor bir iki kez şampuanla yıkayıp kurutun koku falan kalmıyor birde kurutma makinesiyle kurutun bitti gitti öyle aman aman bi koku yok
Elifmstf Gonca112 oğluma aldım doğumda kokusu yıkayınca baya hafifledi doğal olduğu icin hepsinde o tip koku var diye biliyorum. Şuan oğlum 17 aylık kullanmıyoruz ama duruyor kızıma da onu kullancam başka almiycam. Memnunum yani ben
Gonca112 Sumiire evet aynen kendi şampuanımla bile yıkadım koku iyice yayıldı ev koktu resmen elimden kokusu gitmiyor birde tüy döküyor bilsem almazdım doğal ama cok kötü.
Sumiire Gonca112 hamileyseniz bence siz huylandınız okadar çok kokmuyor tüylerini güzelce yıkadıktan sonra dökülen dökülüyo sonradan dökülmüyo
Gonca112 Sumiire valla bilemiyorum ki .eşimde çok rahatsız oldu .köpüklü suda beklettim sabaha kadar banyoya girilmiyodu kokudan ne yaptımsa çıkaramadım kokuyu .çöpe atmak zorunda kaldım malesef 😏
Gonca112 Elifmstf doğrudur ben baya rahatsız oldum kokuds baya hassasım demekki .sanki içime işledi her yerde kokusunu alıyorum😂
Elifmstf Gonca112 doğal kıl olanların hepsinde koku var diye biliyorum ben Chicco fln hiç biri farketmiyo en pahalisi da olsa koku var diye duymuştum. Koklamamak en iyisi olcak sanırım🤭