Ozlem2206 srnglcskn 8 aydır abc sıvı bebek deterjanını kullanıyorum çok memnunum hem kokusu hem leke çıkarma yönünden çok başarılı yumuşatıcı kullanmıyorum çok zararlı
Belos61 Roxy granül aldım. İlk oglumda da bu markayı kullanıyordum gayet memnunum. Yumusatıcı 1 yaşa kadar önerilmiyor o yüzden almadım.
Ekka srnglcskn naturalive’ın sıvı deterjanını zaten kendim için kullanıyordum onunla devam edeceğim prema ve onun anneliği instagram hesabındaki paylaşımlara bakmanı öneririm her bebek deterjanının içeriği malesef iyi değil
Mrv_123_bg srnglcskn dogdugunda duru granul matik aldim. Uc aylik olduk dalinin sivi deterjanini kullanıyorum artik. Memnunum
Chiko srnglcskn camasir deterjani olarak dalinin sıvısını aldim. Biberon emzik temizleyici uni baby aldim
Minikfasulyeee srnglcskn e bebekte şuan indirimde minoris dün aldım bugün yıkadım ilk kez kıyafetlerini yumuşatıcı kullanmaya gerek kalmıyor içeriği temiz tavsiye ederim
TeoMom srnglcskn Yumuşatıcı almadım tavsiye etmiyorlar deterjan olarak da e bebeğin kendi markası olan baby me aldım
ikizlerin_annesii srnglcskn ben yumuşatıcı tercih etmedim çok önerilmediği için ama deterjan bir tane dalin bir de duru granül sabun aldım