Ndjsoamdnsn srnglcskn Dalin tercih ettim dalinin sıvı deterjanını kullanmak ve 30 derecede yıkamak tertemiz etti
Edafmo srnglcskn yumuşatıcı doktorlar tarafından önerilmiyor o yüzden almadım. Deterjanı ve leke çıkarıcısını da ebebek in kendi markası olan babyme yi tercih ettim
NaimeYilmaz En çok satanlardan derlediğimiz önerilerimize göz atabilirsiniz💜 https://ty.gl/yqcy2qral3 Kısa linki açamayanlar Buraya TIKLASIN
Mrvrl38 Bebek deterjanı uni baby tercih ettim daha önce ki yorumlarda yumuşatıcı Doktorlar tarafından onerilmedigini okuduğum için almadım
Fearytail Hala öyle mi bilmiyorum ama e bebekte minioris indirimdeydi. Ondan aldım hem temiz içerikli hem de yumuşatıcı kullanmaya gerek yok. Yeni kıyafetleri yıkadım tertemiz yaptı
Bettuss_123 İnstagramda içerikleri ne diye bir sayfa var oraya bakıp karar vermenizi öneririm. Temiz içeriğin özellikle yenidoğanda çok önemli olduğunu düşünüyorum.
advice ben green clean marka aldım. siveno ve green clean gerçek anlamda doğaldır. uni baby sakın almayın sanıldıgı kadar dogal degil.
Patricia srnglcskn canım ben Dalan marka granül aldım. Ayrıca trendyolda uni baby indirimdeydi hem sıvı deterjan hem de yumuşatıcı aldım. Şu anda hatta benim aldığımdan daha da uygun fiyatı 🫣
Gonca112 srnglcskn ben dalan roxy aldım. Arkadaşlarımda onu kullanıyor sabun tozu. Cokta uygun organikmiş yani pahalı bişey almaya gerek yok .birde uni baby böyle su gibiydi lekede cok cıkarmıyormuş .sabun tozu daha iyiymiş . Yumuiatıcı almadım önerilmiyor diye .zaten gerek yok hafif bi bebek kokusu var deterjanda zaten çok güzel bence
Sengulenes Ben siveno marka aldım öneri üzerine. Temiz içerikli, doğuma yakın başlıcam bakalım kullanamaya
Asyabuse Bayb me deterjan aldım ama yumuşatıcı almadım. İlk yıkamaları yaptığım için leke çıkarma vs bir şey diyemeyeceğim ama kısa programda imalat kokusu falan kalmadı. Yumuşatıcı için düşüncem Bebek bebek kokmalı parfüm değil bence 😇