Zeynepzeynepm seyma9188 ben o gün acile gittim bana serum takmadılar kendi doktoruma yönlendirdiler doktoruma gittim doktor bana dedi büyük ihtimal inanmamışlardır çok kustuguna dedi , ne kadar saçma bildiğiniz canım çıkıyordu kusmaktan
Ebbruc cansualisa ciğerlerinde sorun var kuzum. Geçen hafta tedaviye başladılar 10 gün tedavi görecek, doktor bunun herşeyi zorlaştırdığını söyledi . İçtiği süt miktarı artmış, rengi kırmızıdan daha ten rengine dönmüştü geçen hafta. Çok şükür hareketlerinde falanda bi sorun yok. İnşallah tedavi olumlu sonuçlanırsa biçok sorun hallolur gibi . Kilo alımı birazcık yavaş ama sanırım midesi büyüdükçe hızlanır
cansualisa Ebbruc ay inş kuzum Rabbim şifasını versin inş mucize gibi olur herşey güzel haberlerle gel ne dicem sana arkadaşım yaptı doğum diyor ki küvez doktorları hemşireleri en kötüsünü konuşurmuş bunu unutma o yüzden onların çok söylemlerineee bakma. 3 üzüüü oldu 10 aylıklar suan mansallahlarııı var herşey iyi olcak inş haber ver bana da hep aklımdasinnn🌺
Ebbruc cansualisa ayy maşallah ya , sağlıkla büyüsünler inşallah ❤️ yok kuzum bizim doktor öyle kötü konuşan, moral bozan doktorlardan değil. Allah razı olsun moral vermeye çalışıyo bana sürekli, elimizden geleni yapıyoruz sen merak etme, stres yapma diyo
Rabia04_09 Zeynepzeynepm bende bi günü çok köyü oldum hem kusma hemde söylemesi ayıp ishal olmuştum doktoruma danıştım doktorum istersen bi dahiliyeye gözük dedi acilden giriş yaptık hamile olduğum için rahatlatsın diye direk serum taksınlar bi sakıncası yok yani o beni hemen o günü toparladı
Ebbruc cansualisa yaa , yok çok şükür bizim doktorumuzda hemşirelerimiz de çok iyiler , anlayışlılar. Bişey sorduğumda net cevaplar alabiliyorum
Ebbruc cansualisa ciğerlerindeki sorun devam ediyo kuzum, zatürre falan dedi doktor. Dün bide idrarında kan gelmiş , doktor biraz tedirgin konuştu. Zaten çok göstermediler 2 dk ancak görebildim ama şükür yavaş yavaşta olsa kilo alıyo inşallah daha da iyi olacak teyzesi. 900 gram olmuş buna bile şükrediyorum