glnr_21 ipeknur2709_ inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız bizlere dua edin Allah hepimizi güzel doğumla kurtarsın inşallaj
Gzm012 ipeknur2709_ benimde yarım saatir Sancim var canım allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin 🙏
Arven-Umut ipeknur2709_ aha bende sen gibiyiim 😅 minik minik sancım var diye kontrol amaçlı geldim verdiler serumu yatırdılar. Açılma başlamış planlanan doğumdan 1 hafta önce geliyor sıpalarım anaları gibi tez canlı olacaklar. Alla sağ salim kavuştursun hepimizi 🤲🏻
Arven-Umut Gzm012 yok Sezeryan olacağım ben doktor kontrolünü bekliyorum. Kız baş aşağı ama oğlan baş yukarı normal doğum yapamıyorum maaaaalesef 😪
Gzm012 Arven-Umut allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏
ipeknur2709_ Dilaraa23 çok sagolun kavuştum çok şükür darısı başınıza en az benim kadar güzel bi doğum gecirirsiniz insallah
ipeknur2709_ Herkese çok teşekkür ediyorum doğum yaptım her şey o kadar güzel ilerledi ki doğum hikayemi yazmak için sabırsızlanıyorum 🌸