2Meyve- Aciktim ya insan uyurken nasıl acıkır ya şaka mı bu 😅😅😅 acıktım kalktım mutfağa gittim dolaptaki patates salatası aldım kabı elime kasigida aldım hepsini gömdüm ( az kalmıştı zaten 😅) . Suyumuda içtim şimdi geri yattım 😅 19+1
UmutsuzPolyanna 2Meyve- bende helva yerdim. Gece oldu mu helva perileri hadi kalk poli diye beni uyandırırdı hey gidi günler 🤣
Adarinannesi 2Meyve- bilerek mi yapıyorsun bacım😣böyle ballandıra ballandıra anlatıp canımız çekmemesi elde mi 😅🥴
2Meyve- Adarinannesi kizzzz kusura bakma canıniz çeksin diye demedim bu saatte karın mi acikmaasina uyanikir diye amaç o 😅😅😅😅😅
Adarinannesi 2Meyve- canım çekti valla🤭şimdi kim kalkip yapacak mecbur yarina yaparım 😂nasıl canım çekti 😂afiyet olsun 🥰
2Meyve- Kubra-ulas 😅😅😅 kız Allah seni . Ben öyle yapıp koyuyorum dolaba ama gece yemek için değil gündüz gün içinde 3 yaşındaki oğlum ile abaratif olsun diye . Ama bu sefer kızım de faydalanmak istedi gece gece
Kubra-ulas 2Meyve- ohh afiyet bal olsun 😄 valla ben çok ağır geçiriyorum benim gibi olan var mı bilmiyorum ama öyle yapayım dolapta kalsın diyemiyorum 🤦🏼♀️ canım çekerse anca kalkıp yapıyorum 😄
2Meyve- Adarinannesi kız benim normalde dikkat ettiğim bir durum ama bu ikinci defa oluyor uykumdan karnım acikaraj uyanıyorum şaka gibi geldi güldüm kendime hatta mal felan miyim bu saatte kalkıyorum diye 😅😅😅😅
Asyabuse 2Meyve- gece acıkmaları artıyor bu haftalarda yaa napcaz bilmiyorum alıştırmayayım diyorum ama aç açına nasıl uyur insan 😁😁
Adarinannesi 2Meyve- inanıyorum valla 😂aynısı bende de var sabahları çok zor uyanırım ama karnimin acikmasi ile uyanmam bir oluyor 😂😂yarın bol bol yapar yerim 🥴
Meliko 2Meyve- ay bende yufka ekmeğe peynirli tost geceleri yemeden yatamıyorum😂😂 eşimde bana benzedi artık ben demeden o diyoe ne yesek diye😂😂😂 27+5
Asyabuse 2Meyve- ohhhh miss valla bende peynirle biber yedim çeyrek ekmekle asla pişman değilim aklım hala yemediklerimde 😂😂😂😂😂 şimdi demir ilacı için 2 saat geçmesini bekliyorum 😬😬😬
Asyabuse 2Meyve- sabah mide bulantısı yapıyo diye demir ilacını gece iç dedi doktor ama şartı var aç ve 2 saattir süt ürünleri tüketmemiş olmak 🥲 nasıl aç kalabiliriiiim yaaa olur mu hiiç 😂😂