Gulden23 İlk kızımın ismi Mira. Babası koydu ismini. Şimdi bir kızım daha oluyor 27. Haftadayız hala isim bulamadık önerilerinizi yazar mısınız
krdelen41 Gulden23 ben Ece ismini çok beğeniyorum kızıma ece koyucam, ama bi tanıdığım var kızına Duru Mira ismini koymuştu o yüzden Duru geldi aklıma direk sizin için😂
Brck0303 Gulden23 mihra Umay Sare Hüma Belinay Buğlem Elfin Eflin Ben Umay Sare koyacağım sana da fikir olur belki
Gaye_zeliha Merhaba öncelikle Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de nasip olursa kızım olucak Bizde 30. Haftadayiz Duha ismini koyucaz inşallah manası da çok güzel aynı zamanda ayet ismi düşünürseniz
Kubra-ulas Gulden23 Hira 🤭 9 haftalık hamileyim Rabbimin izniyle bir kızım olursa ismini Hira koymayı düşünüyorum 🤭 hem Kuran’da geçiyor hemde ne bileyim Diğer yavrunla uyumlu olur bence 😄
minikturtam1 Gulden23 uyumlu olsun istiyorsan MİNA,HİRA,MEVA gibi isimleri tercih edebilirsin. Benim kizim olsaydi ben iKLİMA düsünuyordum sizede fikir olabilir.