Mihran2019 İyi geceler kuzlar az önce dus aldm cıktımbanyoda saclarım cok dokuluyor zaten sın 1 haftadır daha fazlalastı sacımı kuruturken eşim drdu bı gel dedısacın mı dokulmus elımı bı surdum bıldıgınız kel 😰 ınanırmısın o an cok kotu oldum agladm esım olur hamılelıkden dese de bende bılıyorum ama cok zoruma gttı byle bısey yarın hemen gıdıcem dktra basına gelen var mı snra gecyr mu 😞
Ruzgarr Mihran2019 benimde saçım çok dökülüyor ama kontrol ediyorum hic seyrelme yok.doktora gidecektim bende fırsat bulamadim.üzülme geçicidir
Polo Mihran2019 ben 😊🙋🏼 Kedi kuyruğu gibi kaldı🤦🏼♀️ Takmıyorum ama Çünkü saçlarım hep çok gürdü. Azalmş olması iyi oldu ah bide kestirebilsem . ( hurafelere inandım kestiremiyorum )
SevgiIbrahim Annemdede olmus bana ve kardesime hamileyken elimin avucumun icine akiyodu saclarim diyo hepp.. insAllah bi caresini bulur doktorun😘 sukurki anlayisli esin var ne esler varr bu durumla tartisma cikarip alay edicek
Mihran2019 SevgiIbrahim hatta aglayınca olsun dokulsun cıkıcak ckmasa bıle gorunmuyo dedı ama blmıyorum bı an elımı atınca oyke gelmesı ıcın tuhaf oldu kardesımdede aynı durum oldu kuzenımde de ama onlarn cıkmadı oyle kaldı ondan korkuyorum dgrusu
Ruzgarr Birsenvergili neden alınmasın ki.duş almanın saatimi var 😀 ben yaz kış 7/24 günde en az 3 kez duş alıyorum.çokta mutlu ediyor beni duş almak
Mihran2019 Ruzgarr benmde dokukuyordu ama bu kadar degıl ve şimdi resmen bı yerde yok kel 😞 uzuldugum bu zaten saçım o kadar fa fazla degıldı