Muyesser23 Yenigelin5206 benimde ilk öğrendiğimde 38 di teslim geçince gittim 256 olmuştu gayet iyi zaten olay iki katına çıkması reglinde geçmiş hayırlı olsun Allah zamanında sağlıkla doğmasını nasip etsin
Yenigelin5206 kubraselcuk acile gittim ağrım var diye doktor hemşiresi diyo ki bu sonuçla sana kim hamilesin dedi diyo doktor bişey bilmiyo baska doktora soruyo korkuttular beni
Asyabuse Yenigelin5206 aman manyak mıdır nedir ona neymiş. Gayet güzel artmış canım bi kere daha ver kan yine bakmak lazım artışa hayırlısıyla bir iki hafta geçsin kese kalp atışını duymak için doktora gidersin 🌸 kasık ağrılarım benimde çok olmuştu adet olcam sanıyordum o derece o gün test verdim 166 çıkmıştı mesela 😇 bool bool dinlen sağlıklı şeyler tüket yukarılara uzanma hayırlısıyla kese haberini alırız hep beraber inşallah 🙏🏻🙏🏻
Arwen23 Yenigelin5206 hamileliğinizin kaçıncı gününde öğrendiğiniz önemli. Belli ki çok erken farketmissiniz. Ağrılar bende de oluyordu. Yerleşme ağrıları dedi doktorumuz. Bence bı kaç gün daha bekleyip tekrar test yapın ve sonucu bulunduğunuz yerde iyi bı doktora gösterin. Size yol gösterecektir. Bende devlet hastanesine ilk gittiğimde değerim düşük olduğu için hamile değilmişim muamelesi yaptılar. Suan 9 haftaligim. İşinin ehli bı doktor şart… İçinizi ferah tutun ve kendinize dikkat edin 🤍
Mavikalem Yenigelin5206 onlar zaten öylesine var bazıları bir işe yaramıyor. Sen onlara bakma. Yeni oluşan bir Hamilelik
Elifsu01 Yenigelin5206 ya bazılarının kalp kırmada üzerine yok canım. İnsan gibi yaklaşsalar, davransalar sanki ellerine yapışacak. Ayrıca sonucun gayet iyi, güzel artmış. Hafif adet sancıları da olur yeni gebelik olduğu için. Hayırlı olsun. 🥰
Yenigelin5206 Asyabuse Allah razı olsun gece gece çok güzel morel oldu bu mesajın dinlemek benim için hayal biraz oğlum var 3.5 yaşında çok da yaramaz ama Allah koruyunca nasipte varsa inşallah sağlık bı şekilde hepimizde alırız elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bakalım 10 güne görürüm bebişi💕💕💕
Asyabuse Yenigelin5206 oyy kurban olurum ben ona Allah bağışlasın 🙏🏻 hiç bozma moralini kuzum benim.. sağlıkçılar ölümü de doğuma da her dakika gördüklerine biraz ketum oluyorlar ah bize sorsunlar bir de o heyecanları 😇
Yenigelin5206 Arwen23 gittiğim doktor acil doktoru asla bişey bilmiyo yanindaki asistan da sanki doktor gibi konusuyo aslinda benim kendi doktorum çok iyi sonuçları ona atıp sürekli konuşuyoruz ama onlar öyle diyince insan ister istemez etkileniyor gerçekten herkes okuyor ama mesleğini iyi yapan az kişi var çok teşekkür ederim 💕💜
Muyesser23 Yenigelin5206 reglimden 4 gün önce bir verdim reglimden bir kaç gün sonra geçtikten sonra bir daha verdim sonra baktım iki katına çıkmış daha vermedim bekledim doktora gitmek için
Yenigelin5206 Asyabuse gerçekten öyle bazıları çok çok iyi ama bazıları robot gibi içim rahatladi gerçekten 😍🥰