HAR Hoşgeldin 36 cı hafta 🙈 kızlar benim haftalarında olanlar nasıl gidiyor son günler doğum için Dr larnız için konuştunuz mu 🙏
DenizCeylin HAR tam 36 yız bizde. Akşamdan beri kızım sağda toplanıp duruyor sık sık. Erken mi gelecek korkusu yaşıyorum. Hastane çantam hazır değildi gece gece onu hazırladım şimdi korkuyla😐
Mervee16ozturk HAR erken değil aslında ilk doğumum da 38+0 da oldu bende doktora 12 aralıkta olsa sıkıntı olur mu babası da 12 Aralık doğumlu diye oda iki günden bir sıkıntı olmaz dedi
HAR Mervee16ozturk anladım canım hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin kuzular. Kızımda 37+4 de doğdu daha vardı gününe ondan sordum bnde
HAR Ebrar_65 son 35 diyor bizede ama daha erken gelecek gibi bir his var içimde sağlıkla kavuşalım da en önemlisi o💕🙏
Mervee16ozturk HAR amin inşallah canım🙏🏻 Aslında doğum sezeryansa 39 lara falan hiç gerek yok zaten çok zorluyor o haftalar kendimizi o kadar da niye zorlayalım sezeryanında bu kadarcık faydası olsun bize😂🥰😍
silahatun Benim de 38.hafta oldu yaklaşık 1 saat önce, şimdilik bekliyoruz ama sezayan derse 22.11.22 ile 24.11.22 arasında gidip geliyorum birinde akrep burcu oluyor diğerinde yay😂😂😂
Tatli1dunya HAR Bizde 35. haftadayız fazla ayakta durunca ağrı giriyor onun dışında sıkıntımız yok şükür. Çantamızı hazırlayacağım yarın.😀
Bebetooooooooooo 00 dan beri evliliğimizin 1.yılı ve bebişimizin de 37. Haftası oldu 🥰 çantamız falan hazır , bu ctesi abimin düğünü haftaya pazartesi de Dr randevumuz var umarım düğünden sonra su gibi doğumumuz olur 😄