Nuraygl13334 Kızlar merhaba doktorum detaylı ultrasom kesin üstedi ben de ne ikili nede üçlü tarama testine girdim. Eşim bir sorun olursa da Allah korusun aldırmayacagız o yüzden gerek yok evham yaratmaya diyor. Detaylı ultrasona da gerek yok diyor ne olursa Allahtandır diyor. Ne yapmalıyım detaylı ultrason ne gibi sorunların önceden önüne geçiyor bilgi verir misiniz
aygt Nuraygl13334 mesele bence aldırıp aldırmamak değil. Çocuğumu görmek için bile giderim ki her randevuya can atıyorum gitmek için. Ama çocuğunuzun tüm organlarına bakılıyor rahimde nereye yerleşmiş bakılıyor.
hukukcuanne_06 Nuraygl13334 bazı hastalıklar önceden tespit edilirse doğum anında ve sonrasında yapılabilecek müdahaleler sayesinde tedavi edilebiliyor. İnşallah eşinizi ikna edip yaptırırsınız. Evham yapmaktan öte gönül rahatlığı yaşatacak bi ultrason olur inşallah 🥰
Leylaayla Nuraygl13334 saka gibi esin ya canim bence sen yaptir yinede erkekler boyle seylere karismasin ya aldir denmiyormi ama mesela benim arkadasimin ou kalbinde sorun var doguma kalp dokturuda giricek yani isinizi garantiye alicaksiniz konu zaten dogurmamak degilde bilincli ve hazirlikli olmak benim doktorum biz cocugun sadece agzini dudagini goruruz detalida ise icini gorurler demisdi
Flz-cner98 Detaylı ultrasonun şöyle bir yararı var Allah korusun bebeğin herhangi bir organında sıkıntı var ise doğumda risk oluşturabilcek bi hastalık var ise doğuma dogum doktoruyla birlikte o doktor da giriyor hemen müdahale için mesela kalp doktoru falan
Pnr60 Bu aldırıp aldırmamak değil ki , erken doğum riski olsun rahim ölçüsü ,bebeğin organ gelişimi herşeyine detaylı bakılıyor bir nevi önlem amaçlı , bence kesinlikle baktırılmalı ayrıca önden önlem almak bilgi almak çok çok daha güzel ❤️
Seymona1 Sadece sağlıksal olarak düşünmesin eşin bizde tarama test vs yaptırmadık 2li vs . Aynı şekilde düşündük zaten aldırmayacağız . Ama detaylıda kızımızı daha net gördük bu bile yetti içimiz de rahatladı ayrıntılı olarak her bir organını anlatıyor doktor . Bence bu çok güzel
Dmrbs18 Nuraygl13334 bende ikili üçlü vs girmedim ama detaylıya girdim organlara vs bakılıyor yani bir sorun varsa tedavi edilebilir yada doğum haneyi ona göre hazırlarlar . Mesela bizim bir arakdas var çocuğu tek bobrekli cıktı bunu normal doktor cihazda göremez detaylida cıkar doğumhaneyide ona göre hazılardlr doktor tedbirli bir şekilde doğuma girdi ve gerekli. Bebeğin suyuna kilosuna bakılyor suyu azsa ona göre tedbir alınır . Kuzenimin bebeğe giden damar tıkali çıktı çocuk gelismiyordu oyuzden takip altına alınıp erken sezaryanla doğdu . Bence eşine güzelce anlat ve gir
Nghnelms Nuraygl13334 bu testte kalıtımsal hastalıklara bakılmıyor. Erken tanı yapılıp doğum sonrası hemen müdahale etmek için. Kalbinin odaciklarina bakıyorlar böbreklerine bakıyorlar mesela benim bebeğimin midesi boştu bana dedi azıcık yarım saat yürü midesine bakacağım dolacak mi dedi. Yürüdüm geldim dolmuştu Yutkunma harejetine bile bakıyorlar. Olaki rabbim esirgesin bı sıkıntı olursa evladınız da doğum sonrası teşhis konulana kadar detaylidaki sonuçla ona göre hemen doğumdan sonra müdahale ederler.
Meliyyke Nuraygl13334 eşiniz bilmişlik taslamasın öncelikle. İkili üçlü cart curt ben de yaptırmadım çünkü DOKTORUM dedi ki aldırmayacaksan gerek yok. Ama detaylı ultrason doğum yapacağınız hastane seçiminde bile etkili. Kalp ile ilgili bir şey olursa veya doğum anında ve sonrasında yapılması gereken bir şey çıkarsa ona göre bir hastane seçersiniz mesela.
minik_koala_ve_annesi Nuraygl13334 kimsede zaten cocukta bir rahatsizlik varsa aldiralim diye girmiyor canim detayliya ama bebeginizin anne karninda bir hastaligi varsa allah korusun en azindan bunu bilip dogumdan sonrada ona gore hareket edersiniz benim bebegimin anne karninda kalbinde parlaklik bobreklerinde genisleme vardi detaylida ogrendim her kontrolumdede doktora sordum kalbini bobregini cok sukur gecmisti ama gecmeseydi ona gore yol cizicektim
mzyynkbra Detaylı ultrason sanki sadece engellimi değil mi bu görülüyormuş gibi davranılıyor ama çok yanlış mesela en basitinden erken doğum riskiniz varsa ciger geliştiri iğne yapıyorlar anneye bi çok hastalık erken tedavi ediliyor . Önlem alınıyor kesinlikle yaptırın eşinizi dinlemeyin .
Nuraygl13334 Ben de bu şekilde düşünüyorum eşim eminimki daha detaylı konuşunca anlayış gösterecektir teşekkür ederim kızlar❤️
Rmsc Nuraygl13334 eşiniz neden bu kadar karışıyor anlamıyorum böyle erkekleri ya neden kötüyü düşünüyorsunuz ki neden kötü şeyler aklınıza geliyor bir sorun olacağını değil bebeğinizi görmek için herşeyini bilmek orada izlemek için gidin.
MinnieMouse Nuraygl13334 sadece sorun varsa aldırmak için değil olası bir durumda müdahale ekibi doğumda hazır olsun diye yapılıyor detaylı ultrason. Bebeğin organlarında sorun varsa vs hepsi görülebiliyor ve ona göre gebelik takibi ve doğum yapılıyor. Allah esirgesin kalbiyle ilgili bir sorun varsa ve doğum esnasında hemen müdahale edilmesi gerekirse bu sefer de onun vicdan azabını yaşar. İyi düşünün.
Ays19Ays Nuraygl13334 siz çocuğu aldırın diye değil ki örneğin bi organında sıkıntı var önceden yada doğum anında müdahale edilebilsin diye hadi ikilide hak verdik diyelim ama bunun bence asla ihmal edilmemesi gerekiyo
Udu Nuraygl13334 cocugun kalbinde sorun varsa dogumda doktorlar yuzune bakarak tahmin mi yurutucekmiş bi sorar misiniz eşinize ?