Narinsuu Kızlar tiroi Kızlar tiroitim düşmeyince doktor demir ilacı ile birlikte mi iciyrsn dedi emilimini azaltıyor Sanrm ama magnezyum d ve foligi söylemedm acaba etkisi var mıdr ondan mı düşmedi
Elifsntrk Narinsuu Yani çok bir bilgim yok ama bende tiroid hapı kullanıyorum ve Demir ilacını doktorum yemekten iki saat sonra almamı önerdi sanırım tiroid ilacından dolayı aynı zamanda magnezyumla Demir ilacı arası en az 2 saat olsun dedi ben bu şekilde kullanıyorum
piiremsesinannesiii Narinsuu bende tiroid ilacı kullanıyırum demir ilacımı saat 3 te alıyorum meyve arası içiyorum tiroit ilacımı da sabah 8 de içiyorum ama bi eksisi artısı var mı bilmiyorum
Willud Narinsuu doktor bana tiroit ilacını tek başına sabah aç karnına iceceiksin demişti diğer tüm aç olarak içmem gereken kan ilacını akşam yatmadan önce içmemi istedi.
Ela-123 Narinsuu triot ilacıyla diğer içtiğiniz ilaçlar arasında 3 saat olması gerekiyor bana endokrin doktoru böyle söyledi. Diğer ilaçlarla birlikte alındığında emilimini azaltır o sebeple istenilen etkiyi göstermezmiş .
piiremsesinannesiii Ezollitaa tiroid ilacı aç karna içilen bir ilaç değil mi nasıl hepsini bir arafa alıyorsunuz
Ezollitaa piiremsesinannesiii hepsini aynı anda almıyorum tabi ki gün içinde tiroid, demir, magnezyum, kalsiyum ve balık yağı içiyorum.
Narinsuu Ben d vitaminini bu saatlerde hatrlayp iciyrm. Doktor ikisini birlikte mi iciyrsn nasl etki etmez deyince acaba magnezyum falan mı izin vermiyr emilimine dedim bı an düşün düşün başka bı neden bulamyrm🤦
Bbhr0_ Bende triod kullanıyorum ama mesela demir ilacını sabah akşam aç karnına içmem gerek o nasıl olcak o zaman
Hira_46 Narinsuu tiroid ilacı ni. Kahvaltıdan 1 saat önce içiyorsun . Demir vitamin gibi ilacı 4 saat geçmesi lazım deniliyor ama ben akşamları alırdım vitamin ilacını
Mrv135 Narinsuu Ben hepsini bir arada kullandım bir sorun yaşamadım. Ki genelde çoğu hamileye hepsi beraber verilir. Dozunuz yetersiz kalıyor olabilir mi acaba?
Mello29 Narinsuu Ben demir ilaci ve trioid ilacini 2 aydır birlikte ayni anda iciyorum sabahlari hic sorun olmadi aslında ama bi doktoruma sorayim belki daha düsecekken düsemiyordur. Magnezyum ve d vitamini de kullaniyorum ama gün icinde farkli saatlerde