Eda_ekiz0 Kızlar Allah aşkına bi bakın. Sabahtır zaten hafif hafif ağrılarım vardi uzun zamandır var zaten 37+3 olduk bu arada. Belime giriyordu felan ağrı akşam iyice aşağima baskı oluyor ve çocuk çıkacak gibi ağrı geliyor. Duşa girdim uzanıyorum şuan da. Karnımın içi sanki yaralı gibi acıyor. Bebek hareketli arada kasılıyor. Doğuruyor muyum artık bilemedim çok heyecanlıyım
Nesnur Eda_ekiz0 cuma gecesi boyleydim sabah 7 ye kadar neler cektim 5 dakikda bi sanci giriyodu ikinma hissi geliyodu tualete gidiyorum tualetim yok vs filan 8 de gittim hastaneye acilma hic cikmadi ama 2 tane sancim cikti eve geri yolladi suan tik yok anlamadim bende sanci vardi gitti
PapatiA Eda_ekiz0 bebekte hareket felan var ise dayanamıcan zamana kadar bekle ki hastanede sürünme ordada ağrı beklıcen yada eve yollıcak
kedilianne_ Eda_ekiz0 Bende şu an 37+4 oldum. Karnımın içi sanki boks ringi gibi. Mahvoluyorum. Kalkıyorum, yatıyorum, oraya dmn buraya dön. Sabah kontrolüm var. Çatı darlığından zorunlu sezaryen demişti. En yakın tarige gün versin artık dayanılmıyo 🥲🥲
Nadiye06 Bende aynı 37+3 olduk aynı şikayetlerim var yarın konturolum var bilmiyom bende Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah kucağımıza
Eda_ekiz0 Doğurmadım ağrılarım vardı herkes uyuduktan sonra bende yattım ve uyumuşum ağrı sızı yok şimdilik. Ama dün gerçekten doguruyorum sanmıştım heyecanlanmıştım çok.