Seydaeksi Merhabalar.. Adapazarı’n beyhekim ve adatıpta sezaryen yapan isteğe göre tabi bildiğiniz doktor var mı? Remzi Eren filiz ve Gülten diye duydum ama hepsi iyi doktorlar sezaryene karşı nasıllar bilmşyorum bi an önce gitmem lazım iki haftaya doğurcam
AsyeNarSusam Seydaeksi bende Sakarya ya gebeliğin ortasında geldim bi türlü ısınamadım doktorlara en son adatıp remzi Eren'e gittim dün. İyiydi içime sindi gibi. Sezeryan ücretlerini de sordum 2000 tl imiş. Adatıp remzi Eren var benim kafamda şu an Doğum için. Ama gideceksen hemen randevu alsan iyi olur çok yoğun en son randevu aldığımda bana 10 gün sonraya randevu verdiler
Seydaeksi AsyeNarSusam evet o yüzden Acele ediyorum en iyisi Remzi Eren diye biliyorum tanıyorum da doktoru çok iyi biri gerçkten ama ben kendi isteğimle sezaryen istiyorum oda normal Doğum taraftarı diye duydum kafam çok karışık sezaryen yanlısı biri olması lazım hemen kabul etmesi için
Busraorhan17 Seydaeksi ben doktorlarla ilgili olduğunu düşünmüyorum bu durumun normal doğurcAk insan doğurur zaten doktorda doğurtturur ama artık herkes sezeryancı bu bir gerçek bende normal doğum diyince korkuyorum açıkçası
Seydaeksi Busraorhan17 ben kesinlikle istemiyorum da 36haftadayım eskişehirde yaşıyorum normalde ailem sakaryada burda reddetti herkes son anda önceden anlaşıp tamam demişlerdi oysaki bugun nerdeyse doğuruyordum ve o ağrılarım geldiğinde anladım zaten baştan beri asla normal istemedim o güveni kimse vermeyince burda sakaryaya gelicem o yüzden orda bakıyorum
Busraorhan17 Seydaeksi ada tıpı öneririm cnım genede sen bilirsin az kalmış doğumuna allah yardımcın olsun