Baharshin Çok aşırı sık idrara cikmam normal mi ayrıca suyum gelse anlarım dimi resmen 10dk da bir wc gidiyorum kizlar sanki saatlerce tutmuş gibiym
Guzelanne56 Baharshin bıde ıdrar gelınce olan ağrı felaket bende de var malesef gece boyu ellı kere kalkıyorum bıde bı ağrı oluyor
Nazendehanim Baharshin suyun gelince bebeğin içinde olduğu kesenin suyu gelmiş oluyor muhtemelen sen sık idrara çıkıyorsun ama az idrar yapıyorsun ,suyun gelse anlarsın bence çok fazla oluyormuş bide Nişan muhabbeti var
Baharshin Guzelanne56 dimi bende korkuyorum acaba suyummu geliyor diye aşırı sık çıkıyor musun benim gibi
Guzelanne56 Baharshin 10 dk ara ıle cıkıyorum sabah uyanıyorum sofraya oturana kadar 3 kere çıkıyorum ve de cok ağrım oluyor
Ezgi0808 Bende 34+3 aynı durum.. doktor normal dedi bebek büyüdükçe baskı yapıyor. Tuvalet ziyaretlerimiz arttı maalesef
Baharshin Ezgi0808 iyi yalnız değilmişim insan korkuyor suyum mu geliyor vs diye ilk doğum tecrübesizlik🤦🏼♀️
Ozlem_00 Benim doktorum 5 ten sonra çay kahve kes dedi uyurken çok su içmemsye çalış çay idrar sökücü etkisi varmış
Baharshin Ozlem_00 canım bana geçen hafta doktorum suyun azalmış fırsat bulduğun her saniye su iç dedi oyuzden wc çıkışı içiyorum kaybettigim sıvıyı almak için ondan da mı oluyor acaba
Ozlem_00 Baharshin bol bol su iç kendini şartlandir günde 3 litre çay çok içmemeye çalış bence bebeğin suyu az olmasın