Mervekara5 Kızlar giden bilgisi olan var mı ?? Birde doğumu nasıl takipe uğur beye gidiyorum doğum yapanlardan görüş almak istedim
Bebisinizz Mervekara5 ben geçen ay detaylıya gittim 1200₺ di ücreti iki tane fotoğrafını ve rapor verdi çok da memnun kaldım ama doğum ücretleri hakkında bir bilgim yok🥰
Babykalamar Mervekara5 ben detayli icin ugur beye gitmistim. Harika bi doktor kesinlikle gidin derim. Detayli ultrasonum boyunca cok eglenmistim🤣
Tiwinssmome Ben detaylı ultrason için gidecegim çok önerdiler Uğur beyi.Sizin gorusunuzude almak isterim 🤗
Mervekara5 Tiwinssmome merhaba şimdi gördüm yazınızı uğur beyden çok memnunum kesinlikle seveceğinize eminim çok bilgili alanında çok üstün biraz insan 💁🏻♀️
Mervekara5 Bebisinizz ben rutin takibi kendisine yaptırıyorum zaten ama doğumu yaptırana hiç rastlamadım yazmak istedim o yüzden 🤷🏻♀️💁🏻♀️
Mervekara5 Babykalamar kesinlikle öyle çok da ilgili bir çok doktora gittim gittiklerimde en iyisiydi 🥰🥹
Tiwinssmome Dün gittim Uğur beye gerçekden çok ilgili ve alakalı bir doktor mus.İkiz gebelik olduğu için bizim detaylı uzun sürdü rahatlatici konusmalari ile güzel geçti.Cok memnun kaldık biz