Aysaagul Ceylancyl bende varım 7+3teyiz Diyarbakırda yaşıyorum ve bu ikinci gebeliğim hazırlıksız yakalanıp üstüne birde sürpriz bir bebişim daha olucak Allah’ın izniyle şuan gece 1.33 ve hastaneden yazıyorum çoğul gebelik çok daha zormuş sizler ne durumdasınız acaba🙂
Ayssse Ceylancyl cokk şükür canım iyiyim cok acıkıyorum oda normalmiş😁 bulantım kusmam vs olmadı bacaklarım agrıyor oda magnezyum yuzundenmiş senin nasıl geçiyor
Ceylancyl Benimde ilk gebeligim tüp bebek ve çogul gebelik Bi düşük riski geçirdik ama şuan iyiyiz çok şükür 11+2 bizimde allahin izniyle
Ceylancyl Benimde bulantim olmadi canim arada bir midem kalkıyor gibi oluyor o kadar benimde bacaklarım agriyor ama bütünü değil yarısı hersey yolunda suanlik çok acikmaktan başka rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Ayssse Ceylancyl tek değilmişimm😌 haftaya persembe gidicem sanırım boyun burun ölcümü yapcak 12.hafta olcak belkı cınsıyette tahmın söyler :)
Ceylancyl Bende 3 hafta sonra gidicem ama midem aşırı agriyor karnım burnumda sanki seninde öylemi canim
Ayssse Ceylancyl yok canım ben acıkınca tuaf oluyorum.. elhamdulillah diyim güzel hamilelik geçiriyorum şuanlık bacak agrım fazla zaten zayıf degıldım tedavı sırasındada kilo aldım :( belkı doktor bısey der canım gidince mide agrısına benım normalde midem agrırdı midem hasass gastrit var. Agır şeyler yememeye dıkkat et canım belkı yedıklerındendir sade soda içebılirmişiz
Ceylancyl İnşallah düzelir canım uyutmadı bütün gece beni çok şanslısın desene sen bende de mide bulantısı yok ama fazla yiyorum galiba:)))
Ayssse Ceylancyl aynen canım benımde iştahım açık. Ikı tane canlı beslıyoruz karnımda bence cok normal doktorumda öyle dedi. ❤️
Ayssse Ceylancyl tabıkıde sakıncalı tek gebelıktede öyle.ben tedavı sırasında aldım yapcak bırsey yok verırım sonra bebeklerım zamanında saglıklı doğsunlarda