Der_0 DamlAylaa niye zararlı olsun ayıptır sorması etli değilse ye bol bol Urfa’daki bütün çocuklar arızalı doğması lazımdı o zaman
Guzelanne56 DamlAylaa etli olmadığı sürece sorun yok ben hep yedım hıc bıseyden kısmadım ılk üç ayda da hala da haftada 3 kere yedıgımı bile bılırım
Prenses34_annesi DamlAylaa etli çiğköftenin zararlı olduğunu duymuştum canım et hemen bakteri kapan bir ürün olduğu için normal çiğköfte bulgurdan yapılıyor diye biliyorum sadece aşırı abartılmadığı sürece zararlı olabileceğini sanmıyorum 🥰
Yagmurrr98 DamlAylaa Gerçekten yanlış anlamayın ama şu postu görmekten gına geldi ya Allah korusun bebeğine ne olabilir tükettigimiz çoğu şeyde katkı maddesi var endişeni anlıyorum ama çiğköfteyi bı salalim artık
21MELOSSS21 DamlAylaa canim valla bende 4 aylık hamileyim ve sürekli yerim diger çocuğumda yedim bir zararı yok hatta daha yeni yedim annemlerde
Dlkzz DamlAylaa daha bugün yedim ama etsiz tabiki. Etli olanlar icin sıkıntı diyorlar canım yoksa Urfa’daki Antep’teki hamileler ne yesin düşünsene onların ana yemeği o cunku 😂