Batur-Alp1 Kızlar çok şükür yavrumu kucağıma aldım Allah size de nasip etsin inşallah merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
Dilara28 Batur-Alp1 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah kaç haftalık doğum yaptınız doğum öncesi kasıklarınızda bebek hareketlerini hissediyomuydunuz 38+4 haftalık hamileyim bende
pamukannesi25 Batur-Alp1 yaaa doğurdunuz muu 😍 sağlıkla büyüsün inşllah hayırlı olsun 🙏🏻 En son aynı zamanlarda çatı olmuştuk sizinkide acımıştı ordan hatırladım😄 çatıdan kaç gün sonra doğdu bir de sancılarınız nasıldı ? Ben 38 deyim 1 cm açıklık var bekliyorum hala
Sureyya1 Batur-Alp1 gozunuz aydin allahim anali babali buyutmenizi nasib etsin. Dikisiniz oldu mu birde acikliga bakarken afedersiniz ellerini cok iceriye sokuyolar mi
ZelihaaK Batur-Alp1 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kaç hafta kaç günlükken doğum yaptınız sancınız nasıl geldi açılmanız ne kadardı ilk gittiğinizde son 19 gün çok merak ediyorum 😊
Cigdem_27 Öncelikle gözünüz aydın darısı bizlere inşallah 🤗🙏🏻ne gibi belirtilerin vardı acaba öncesinde ?
Batur-Alp1 Cigdem_27 Sağol kuzum Rabbim sağlıcakla kavuştursun hepinizi , Canım gece 5 gibi uyandım belimde çok hafif bi ağrı ile tuvalete çıktım idrarırimi yaptıktan sonra suyum geldi sonra direk hastaneye geldim suyum baya azalmıştı çünkü
Batur-Alp1 pamukannesi25 Cok şükür canım benim Allah razi olsun darısı hepinize inşallah🤗Catidan 5 gun sonra suyum geldi gece kuzum sancım yok du hastanede suni verildi sabah 7 de sancı başladı gittiğimde 5 cm açılmam vardı saat 10 gibi doğuma alındım 10.15 de bebişim doğdu çok şükür evet çok yoruldum çok acı çektim belki ama herşey geçti onu görünce❤
Batur-Alp1 Sureyya1 Eriyen dikisim oldu kuzu 5 gun oldu doğum yapalı iyileşmeye başladı bile , acikliga bakarken evet biraz itekliyorlar kuzum malesef
Batur-Alp1 ZelihaaK kuzum benim zaten 3 cm acilmam var diye 39+2 de gece suyum geldi 5 cm açılma olmuştu suni sancıyla ilerledi 4 saat de doğumun başladı bitti 😍
Batur-Alp1 Prenses34_annesi Bebişim dogduktan sonra hiçbirşey hissetmedim kuzum bende ondan korkuyordum ama hiç hissetmedim doktor kapat gözünü dinlen biraz dedi o sira dikisim atılmış