Cigdemalbayrak Bana İstanbul anadolu yakasinda önerebileceğiniz doktor lurfen bilginizde varsa muayene ve dogum parası bastan uca anlasman yapan var mi araştırma içindeyim
Sumeyye02 Cigdemalbayrak Emsey hastanesi tüm kadın dogumculari çok iyi şuan için muayene ücretleri 415 TL den başlıyor dogumunuz yılbaşından sonra ise kesinlikle hiçbir hastane baştan anlaşma yapmıyor çünkü yılbaşında tüm özeller doğum ücretlerine zam verecekler yılbaşından önce ise konuşabilirsiniz yardımcı olurlar
ensensr23 Maltepe üniversitesi ali gürsoya gidiyorum kendisi çok iyi işinde gidenlerde çok memnun bbir çok yere gittim sonunda doktorumu buldum
Iremnurrmemis23 Özel Cihan tıp merkezi Cüneyt uzun çok memnunum ve instgramdanda bakabilirsin hesabına
nazsenturk-60 Iremnurrmemis23 Cüneyt bey artık hastalarla eskisi gibi ilgilenmiyor bıkmış hastalardan diyorlar oyle duyunca gitmedim normal de onu düşünüyordum? Kac haftaliksiniz
nazsenturk-60 Iremnurrmemis23 Cüneyt bey artık hastalarla eskisi gibi ilgilenmiyor bıkmış hastalardan diyorlar oyle duyunca gitmedim normal de onu düşünüyordum? Kac haftaliksiniz
bebek_firarda Çamlıca Erdem Hastanesi Ayşe Katrancıya gidiyorum. Gayet memnunum ilgili bi kadın. 315 tl sigortasız 285 tl sigortalı muayene ücreti var. Doğum ücretide 3 küsür ama tam fiyatı hatırlamıyorum
Cigdemalbayrak bebek_firarda fiyati eğer bu sekildeyse uygun gibi doktoru ufak caplı bir arastirdim guzel yorumlari var sadece cok yoğun oldugu icin randevularda gecikme oluyormua yazmislar ama degerlendirecegim çok tesekkurler
Bryunetka nazsenturk-60 Ben hamileliğim boyunca oraya gittim doğumum gerçekleşti ve çok ilgiliydi. Memnun kaldım yani.
bebek_firarda Cigdemalbayrak ama kan testlerini dışarda yaptırıp sonuçları getirebiliyorsun genelde bişey demiyorlar. Benim doktorum kabul ediyor, devlette yaptırıyorum o tarz şeyleri