mimarsub Kızlar çam sakurada ayrıntılı ultrason yaptırmak için sanırım önce kadın doğuma gidip kayıt açtırmak gerekiyormuş. Peki normal devlet hastanesi bu kayıdı açar mı? Yoksa yine çam sakuraya mı gitmek gerekiyor? Şu an 15. Haftadayım ama ancak 17. Haftamda randevu buldum çam sakurada. O zaman alsam tekrar perinatoloji randevusu filan geç mi kalmış olurum? Kafam çok karıştı bilen birileri aydınlatırsa çok sevinirim.
Sz1207 Herhangi bir devlet hastanesinde perinatoloji için yeşil alan açtırabilirsiniz.illa orda olacak diye bi şart yok
mimarsub Sz1207 Melisakeskinn Teşekkür ederim ama ikinizin söyledigi de birbirinin zıttı kafam karıştı iyice. Peki 17 de gitmiş olsam geç kalmış olur muyum ayrıntılı için?
Melisakeskinn Hangi hastanede yaptırmak istiyosan orda açtırman gerekiyor, Bağcılar devlette açtıysan oraya alabiliyorsun, çam sakurada açtırdıysan çam sakurada. Bağcılar’da açtırıp çam sakuraya alınmaz
Melisakeskinn mimarsub kafan karışmasın canım hangi hastanede yaptırmak istiyosan oraya gitmen gerekiyor kısaca. Detaylı ultrason 20-24 haftalar arasında yapılıyor ona göre gününü belirleyip randevu bulmaya çalış
mimarsub Zelis97 Çam sakurada tekrar perinatoloji için randevu alıniyormuş da 17 de normal kadın doğuma gidicem sonrasında yer bulabilir miyim ayrıntılı zamanı geçmeden diye düşünmüştüm
Teyibe @mimarsub ben cam sahura takipliyim detayliya 19. Haftada girdim herseye bakildi kucuk diye sadece kalbine bakilmadi kendileri 10 gun sonraya randevu verip ayrintili baktilar bebek pozisyonu uygun olmadigi icin 3 kez aldilar ayni gun icin de hersey icine sinene kadar bakti begendim
Minislerinannesiiiii Teyibe merhaba normal muayenede ve ayrıntılı ultrasonda bebeğin ultrason fotoğrafını da veriyorlar mı acaba ?
Teyibe @mimarsub bence suan cam sahura gebe poliklinigine randevu al git yesil alan acilsin mhrs uygulamasindan perinatoloji randevu talep olustur sabah 10 da aciliyo genelde
mimarsub Teyibe Çok teşekkür ederim 😊 Aldım randevu 17. Haftamda gidicem bakalım inşallah perinatolojiye de bulurum
Teyibe @mimarsub ben 19. Haftada gitimgenel olarak bakildi kalbine bakilmadi kucuk dediler 20+4 te tekrar randevu verdiler 2 kere gitim 4 kere bakildi bebek pozisyonundan dolayi verda hanima randevu bulursan tavsiye ederim ilgili