gzmmgnyy Arkadaşlar medicabil nilüfer hastanesinde isteğe bağlı sezeryan olan varmı ve fiyat doğum ücreti neydi acaba?
_almirasmom gzmmgnyy benım doktorum medıcabıl anlasmalı dogum orda olcak 8.500 tl dedı ama aralık ta zamlar olcakmış
gzmmgnyy _almirasmom isteğe bağlı sezeryan mı peki sizin yoksa mecburimi sanırım fiyat değişiyormuş isteğe bağlı olunca
_almirasmom gzmmgnyy bu normal dogum canım fıyat konusunda artıs olcakmıs bana oyle dedı sezeryan kac bilmiyorum suan 23 haftalıgım subat sonu mart başı benım dogumum :(
krdelen41 _almirasmom aa aynıyız benimde şubat sonu acaba hastanelerle bu yılın fiyatından anlaşabiliyormuyuz
krdelen41 _almirasmom bende cenk aşkalliye gidiyorum ama jimerle anlaşmalı o sanırım jimerin dogum ücretini biliyormusunuz sordunuzmu hiç
Aenia Medicabil Nilüfer’de takipli hastayım. Sezeryan-normal fiyat farkı yok ,sadece epidural almak isterseniz 500 TL fark ödüyorsunuz. En son 6000 TL diye hatırlıyorum. Dışarıdan klinik doktoru için biraz daha fazla fiyat veriyorlar