Busel meleklerin_annesii doktor kız dese bile korkudan tutulu pembe şeyler almazdım vallahi bu devirde çok yaşanıyor bu olaylar detayliya kadar bisey almayalım diyoruz ama o kadar pahalaniyor ki hersey devir ucuza bulduğunu al devri oldu resmen iki cinsiyetinde giyeceği ortak şeyler almak zorunda kalıyoruz belli dönem
Mavi25 nursomyurek size pipiyi falan gösterdiler mi bana da erkek dedi doktor ve pipiyi falanda gösterdi
Busekaradayi nursomyurek valla bizede 16.haftada erkek dedi pipisini bile gösterdi detaylıda kız çıkarsa şaşırmam kendimi cok inandırmıstım kız olduguna😂😂😂
nursomyurek meleklerin_annesii valla bende yarın detaylıya girdiğimde o zaman da erkek derse gidip alışverişe başlıcam artık😂
nursomyurek Bilibili23 tek temennim zaten o. Üzüldüm diye bir şey söylemedim, hissettiğim kız ve kız olmasını çok istiyorduk eşimle. Ama Allah erkek nasip etti başımla gözüm üstüne o da evlat o da evlat.
Mavi25 nursomyurek bende gösterdi 15+2 de bu pipi dedi bu torbası falan diye gösterdi herhalde detaylıda değişmez bende hep erkek hissediyordum açıkçası
1erkekkannesiiii Tansu15 kordonu ppi mi sandılar acaba 😂😂 bana 12 de erkek dediler 30 olduk hala erkek 😂😂😂
Balpetegii nursomyurek bana 11de kiz dedi 12de cikinti goruyorum erkek olabilir dedi bende bekliyorum 2 hafta sonra yine gidicem, bende sizin gibi kiz cok hissediyor ve istiyorum allah gonlumuze gore versin saglikli olsunlar:)