Doğum hikayemi ben de paylaşmak istedim 😊
05.10 tarihinde akşam yürüyüşünden sonra eve geldik TV izlerken hafiften sancılarım geldi kasılmalarım oluyordu fakat ilk defa sancı şeklinde gelmeye başladı. Dakika tuttum ritmik şekilde 10 dk da bir sancı giriyor. Eşime söylemedim belki yalancı sancilardir diye. Yatmaya gittik hala dakkika tutuyorum 7 8 dklara inince söyledim eşime beraber saymaya basladik. Yaklaşık 2 saat sonunda sancılarım 5 dakikaya inince hastaneye gittik. Muayene ve nst sonrası gece 1.30 da yatış verdiler. 5cm açıklığım varmış 🤗 Suni sancı takıldı 1 saat sonra 7cm açıklık olmuştu fakat suyum gelmedigi için açılma ilerlemiyordu. Sanırım en kötüsü o suyu patmatmalari oldu 🥺 Kisa bir işlem ama cidden acı vericiydi. Saat sabah 5.15 civarı tam açıklıkla doğumhaneye aldılar 5.30 da doğdu meleğim 🥰🥰 Şiddetli sanciyi 1 saat çektim ama şimdi düşününce o günü okadar özledim ki hayatımda yaşadığım en enn güzel tecrübeydi 🤲🏻 4 dikiş 1 gece yatisla evimize geldik çok şükür 🤲🏻 Şuan 40i çıkacak iyi ki diyorum normal doğum olmuş iyi ki bu şekilde ilerlemiş 🥰