Kubrakck2222 Merhaba arkadaşlar, Joi Litetrax 4 travel sistem bebek arabası kullanan var mı aranızda? Memnun musunuz, önerir misiniz 😊
HilalEyce Kubrakck2222 Ben severek kullanıyorum. Biraz ağır bir ürün onun dışında eksi yanı yok bence
biruykusuzanne Kubrakck2222 3 modelini kullanıyorum çok memnunum ikinci çocuğumu büyütüyorum ama tek sorunu tek yönlü olması
Kubrakck2222 HilalEyce evet biraz ağır gibi görünüyordu ben katlayıp kaldırma durumuna bakmadım ama idare ederim diye düşündüm üst tarafıyla birlikte katlanması çok güzel geldi bana diğer travel sistemlerde iskelet ayrı üst ayrı koyuluyordu fazladan yer kaplıyordu yani bide küçük duruyorlardı bu joie gözüme baya büyük geldi. bir de satıcı 3 çocuk büyütür çok sağlam araba dedi bilemedim sizlere danışmak istedim😊 teşekkür ederim💖
Kubrakck2222 biruykusuzanne evet tek yönlü 😞 ama dediğiniz gibi satıcı çok sağlam dedi hatta kendisi oturdu üstüne beni bile taşır 22 kg dediğine bakmayın dedi, 3 çocuk büyütürsünüz satmak isterseniz hemen satılır dedi… tek mavi rengi kalmış bizim kızımız olacak içimde kalır mı acaba dedim ama sağlam olması daha önlemli tabi süsüne aldanmamak lazım😅 teşekkür ederim yorumunuz için💖