H12- Kizlar benim supheli ilişkim 4 Kasım 8 gün adetim gecikti ne zaman kan testi yapam belli olur ki
H12- bilghrz en son cuma yaptırdım canım cikmadi ya yarın yine mi gitsem diye düşündüm en son 2 Ekim adet oldum
H12- Daisy0000 ay inşallah grip oldum şimdi çok öksürüyorum kasıklarım okusurkten ağrıyor artık ondan da gitmek istedim doktora hem konturol hem ilaç yazar öksürük için hamileysem uygun olanini
Tubatgn H12- Önce kanda çıkar önceliğiniz kan testi olsun ben 13.gün kanda öğrendim. İdrarım negatif diye bağırıyordu o sırada
nevzatbaskomser H12- Beklenen adet tarihiniz ne zamandı. 9 gün önce birlikte olmuşsunuz. Adayınız geçtiyse kanda çıkabilir
nevzatbaskomser H12- Allah pardon anlayamamışım. Adetten önceki gün bırlıkte olmuşsunuz. Yumurtlama günü olmadığı için gebelik ihtimali düşük. Adet gecikmesi stresten olabilir
H12- nevzatbaskomser adetle ilgili hiçbir belirtim yok sadece sağ kasığıma iğne batar gibi ağrı giriyor öksürüğüm vakit çok ağrı oluyor bide
nevzatbaskomser H12- Adetten 1 gün önce ya o biraz şüphe yaratıyor. Yumurtlama günleri olmadan hamile olmak imkansız çünkü. Bi test yapın ben de merak ettim
H12- 323832 inşallah benimde yarın doğru sonuç çıkar tek korkum çok öksürüyorum gribim kasık ağrım çok oluyor öksürünce bebek varsa ona bisy olması