Damlakalee Anneler 36+3 haftalık hamileyim karnımda ağrım var karnım adeta taş gibi belimde sırtımda çok ağrım oluyo doktor nstde sancım olmadını söylüyo acilmamda yok ama 3 gündür bu sıkıntiyi yaşıyorum adet sancısı gibi ishal bulantida başladı
sliya30 Damlakalee bende 36 ama belim falan ağrıyor sancı gibi çekiliyor alttan sorma zaten felaket ama bir kaç haftadır zaten öyle normal yani midem felaket bulanıyor yanıyor
twofruits Damlakalee ılık bi duş alın geçiyorsa yalancı sancıdır dinlenin haftanız dolmuş 36 dan sonra doğum başlaması normal bebek hazırlanıyordur belki de takipte olun sancılar düzenli mi ne aralıklarla geliyor
Damlakalee twofruits ne geçmesi aynı devam ağrıyo onuda denedim bugün bide ishalim başladı bulantım oldu karnım taş gibi çok ağrı yapıyo
Gebeyim35 Bende 36 dayım,3,4 gundur kusmalar basladı doguma hazırlık mı acaba anlayamıyorum bı anda çıkartıyorum
twofruits Damlakalee sadece kasılmış olması değilde düzenli olarak kasılıp bırakması doğum sancısı yani bende öyleydi bir kontrole gidin isterseniz nst ye bağlarlar ultrasonda bakarlar