Miran_56 Bilginiz varmı patlamayla alakalı çok vahşi bişey yaa çok üzüldüm olanlara videolari gördüm psikolojim bozuldu 🥺
Durubebegim Miran_56 olay her hangi örgüt tarafından yapıldıysa rabbim yanlarına bırakmasın ahhh o bebek arabası😭😭😭😭
ardenmoms Bende videoları izlediğimden beri kendimde değilim rabbim sabır versin orda darma duman olan bebek arabası gözümün önünden gitmiyor
Miran_56 Bana da ablam attı videoları gördüm patlama anını patlamadan sonrasını elleri kolları bacakları kopan yerlerde kan revan olmuşlar insanlar hiç birinin suçu günahı yok Allah belasını versin her kim yaptıysa bunu
melike_33 Miran_56 😔 o kadar kötümü haberde terörist bir kadınmış şüpheli 6 kişi hayatını kaybetmiş 😔 çok üzüldüm Rabbım bunlara bir daha fırsat vermesin
Miran_56 Valla çok zor çok vahşi bir durum Rabbim yanlarına bırakmasın onlarca suçsuz insanlar çocuklar öyle birsey ki tam İstanbulun göbeği en kalabalık yer seçilmiş özellikle bilerek
Yarenylmz @Kumsalmrv Video atılmaması için yayın yasağı geliyor zaten . İnsanların parçalanmış hallerini pylaşmak hiç hoş olmaz yakınları görebilir