Birmelekbinsukurabbime 10 haftalık hamileyim bugün duşta göğüslerimi keseledim bir sorun olur mu bazı yerlerde erken doğum riski var diye yazıyor
Der_0 Birmelekbinsukurabbime keselemekte mi erken doğum riskiymiş 🤷🏻♀️ yok canım bol bol keselen benim yerime de keselen her yerini kesele mis gibi korkma hiç bir şey olmaz
EAK Birmelekbinsukurabbime İlk defa duyuyorum risk olduğunu. Ben ilk hamileliğimde de keselendim ikincide de keseleniyorum 37. haftamdayım. Hatta çatlamama sebeplerimdem biri olarak bunu görüyorum keselenirim ve çıkar çıkmaz daha havluya sarılmadan yağlanırım.
Frhnn Birmelekbinsukurabbime Göğüse ve ucuna dokunandan uyarılıyor canım rahim açılıp kapanıp kendini doğuma hazırlıyormuş dikkat etmekte fayda var özellikte süt geldiğinde
ballibocek Birmelekbinsukurabbime hamam yasak ama kendinize, cildinize zarar vermedikçe açıkçası ben hiç duymadım :)
Birmelekbinsukurabbime Der_0 evet o şekilde yazıyordu bende tedirgin oldum ilk defa duydum çünkü böyle birsey
Asyabuse Göğüslerle çok oynanmamak lazım deniliyor bazı hormonları salgılatıyormuş ama keselemek değil bence.. küf bağlarız kızz 9 ayda 😂 oyşş şöyle bir hamama gitsem de keseleseler ama hamam yasak 😁
Der_0 Birmelekbinsukurabbime Benim son ayım kese yasak değil sıcak su sauna hamam felan yasak kese evde banyoda yapıyorum zaten
Asyabuse Birmelekbinsukurabbime hamam kan sulandırıyor tansiyon düşüyor aşırı sıcak olduğu için ondan dolayı yasak
Birmelekbinsukurabbime Frhnn ben göğüs ucuyla çok oynuyorum yani içinde biriken pis şeyleri temizliyorum birde etrafında oluşan kabuk gibi şeyleri kopariyorum acaba bir sorun olusturut mu bu bana 10 haftalık hamileyim bide çok kasıyorum göğüs uçlarımi
Frhnn Birmelekbinsukurabbime Ay canım sakın yapma ya ilerleyen haftalarda sarı süt falan gelmeye başlayacak hele o zaman sakın diyim sıkma dokunma
Frhnn Birmelekbinsukurabbime Ay canım sakın yapma ya ilerleyen haftalarda sarı süt falan gelmeye başlayacak hele o zaman sakın diyim sıkma dokunma