Mirayhilal1 Mervekara5 bende öyle yapıyordum 2 haftadır ağrıları düşünmemeye başladım kafaya takınca olmuyor
Mervekara5 Kızlar birde benim vajinamda böyle kalp atmadı gibi pıt pıt bsyler oluyor sizdede var mı bebek hareketleri diyolar buna da ???
ecenuryagiz Mervekara5 benim daha önceden bir kaybım var 24. Haftamda doğdu 12 gün yaşadı malesef kaybettim bu gebeliğim planlı gebelikti ve takipliydim kısalma olmadan 15. Haftamda atıldı Allah’ın izniyle 23. Haftaya kadar geldik hepinizden dua bekliyorum
Mervekara5 ecenuryagiz Allah yardımcın olsun canım sağ Salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimi için öyle endişeli bir süreç zaman çok değişti eskisi gibi rahat geçmiyor maalesef
Mervekara5 Mirayhilal1 evet bazen rahatsız edici boyutta oluyor hatta, gerçi bazen beneğin bazı hareketleri de karnımı acıtıyor sanki 🥹😂
ecenuryagiz Mervekara5 bencede herşey çok zorlaştı erken doğumlar çok çoğaldı o yüzden çok korkutuyor bu beni sanki hiç bu dünyada evlat sahibi olamiycakmışım gibi geliyor ama rabbimin vardır bir bildiği diyorum gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum
Mirayhilal1 Mervekara5 bazende hiç hissetmiyorum ya mesela şuan bu saat oldu hiç hareketini hissetmedim canımın yanmasını istiyorum şuan :)
Mervekara5 Mirayhilal1 o bendede oluyor dün hissetmedim bende birde çok hareket halindeyken hiç hissedilmiyor mesela 😂
Mirayhilal1 Mervekara5 biz hareket ederken bebek hareket etmezmiş bebek yatınca genelde hareket edermiş 😀