nurella34 Kızlar uygulamaya göre son 26 gün 🙈 napıcaz nasıl yapıcaz ? 😅aynı durumda olanlar siz neler hissediyorsunuz gelin paylaşalım heyecanımızı 🥹🥹
Esmay nurella34 son 24 bizimde ilk doğum korku endişe hepsi birarada doğumdan cok sonrası endişelendiriyor beni bakamazssam koruyamazssam vs
nurella34 Civciv08 evet benimde ilk doğum olacak nasipse , bazen bende korkuyorum bazen akışına bırak bi şekilde olacak içinde kalmayacak ya diyorum 😄
Esmay nurella34 insAllah hakkı ile bakabilmeyi yetiştirmeyi iyi birer birey olmalarını guzel günlerini gormeyi hepimize nasip eylesin mevlam.
Civciv08 nurella34 evet bana sezeryan cok zor ve acılı gibi geliyo iyileşme de cok gec oluyo normal de gözümğ korkutmuyo diyil ama onda cabuk toparlıyomuşsun sen peki normal mi olcak
nurella34 Susammanne Allah hepimizin yardımcısı olsun canım bir şekilde olacak , kendine hep bitecek diye teselli ver çünkü öyle bitecek doğum yapan herkes öyle söylüyor bana da çevremde
nurella34 Civciv08 evet şu an görünen normal ama perşembe günü çatı muayenesi yapacak ordan da bi şey çıkmazsa normal olacak inşallah
nurella34 Asl_aksu niye öyle planlı canım bi durum olduğunda mı böyle yapıyorlar bilgim olmadığı için soruyorum