Gamzeeguneey Kızlaarrrr 39.haftaya giriyoruz artık çok zorlanmaya başladım doğumu başlatmak için denediğiniz işe yarayan yöntemler var mı ?
Zykbrkty Gamzeeguneey bende 38+1 günlük oldum plates yapıyorum yere çömelip kalkıyorum günde en az 3 tane hurma yiyorum şimdilik bunlaro yapıyorum iki gündür yalancı sancılarım başladı birde meryem ana eli otu var doğum başladımı suya koyuyorsunuz dua okuyorsunuz açılmanızı kolaylaştırıyor
Nrkzy Gamzeeguneey bazen ne yaparsan yap olmuyor canım 40+4 de doğurdum suni sancıyla ne gerekiyorsa yaptım ama kısmet
Fattuma Gamzeeguneey merdiven inip çıkma, pilates topu egzersizleri,hafif yürüyüş, hurma,papatya ve kekik çayı,yaptim,
Sumeyye02 Yürüyüş yapın egzersiz sguat yapın sıcak su altına girin rahim rahatlicak pilates topu üzerinde daireler çizin birde eşinizle bu dönemde ilişki öneriliyor
Gamzeeguneey Zynpmeva 38. Haftaya girdiğimden beri yapıyorum her gün hurma yiyorum squat hareketleri yapıyorum hatta nişanımda 3 gün önce geldi amaa tık yok 😂
Gamzeeguneey Nrkzy bencede çok şey yapıyorum ama kendi ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek galiba kanala inmiş nişanım geldi ama kendisinin gelmeye niyeti yok
balkupummm Ben temizlik yaptım ama bilinçli olarak değil doğum geldi gelecek az kaldı diye . Temizlik yaptığım an sancı girdi karnıma sonra nişanım geldi ertesi gün de doğum yaptım 😂 38+2 de
Zykbrkty Minarda hangi duaların okunduğunu pek net bilmiyorum yanlış bilgi vermiyim internetten araştırabilirsiniz olur tabi kendiniz okusanız da olur bebek çıkar çıkmaz meryem ana eli otununda hemen sudan çıkarılması gerekiyor rahminizin kapanması için bilginize
Zynpmeva Gamzeeguneey hadi ya. İnatçı çıktı sizin ki :) ben hurmanın çekirdeğini çıkarıyordum geceden bir bardak suya koyuyordum hurmayı, sabah önce suyu içiyordum sonra hurmayı yiyordum gerçekten çok etkili olmuştu bende
UmmNasuh Gamzeeguneey activating labor egzersizi ve ilişki ben bu egzersizi yaptığım gün doğurdum 38+2 de yaptım artık başliyayim egzersizlere dedim yaptığım gün doğurdum hemde hastaneye zor yetiştim hastaneye vardığımizda 9 cm açılmam vardı :))
Gamzeeguneey UmmNasuh inanamıyorum ya her gün yapıyorum 5 gün oldu bi bende mi işe yaramıyo bu video 😂
Akan Gamzeeguneey yerleri eğilerek dizinizin üstünde silin 😀😀 bol yürüyüş, pilates topu üzerinde zıplama. Kelebek çömelme duruşu ve hurma 😀