Elifeyll01 Haftadayım hala kusuyorum ciddi şekilde kilo verdim gebelikte kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum 31. Haftada olanlar nasıl geçiyor sizin hamilelikler
Karadasesra Elifeyll01 ben 36+2 deyim dün kontrolüm vardı 4 gündürde sancı çekiyodum bebiş dönüyo onun sancısıdır diye düşünüyodum ama dönmemiş doktoruma sıkıldım al artık dedim 😀 ciddi ciddi ctesi gününe randevu verdi ctesi gel spinal doğumla seninle sohbet ederken alalım dedi hem korku bastı hem heyecan beni bu kadar ciddiye alıcağını düşünmemiştim 😀
Meliyyke Elifeyll01 ben de 38de isticem sezaryen. Sıkıldım gerçekten ya. Çok şükür bir sorunumuz yok ama bir an önce kavuşalım istiyorum
Hestiaa Ben de kendi isteğimle sezaryen olacağım. 30. Haftadan sonrası artık zor geçmeye başlıyor ağırlaşıyor insan yavas yavas
Dilara71 Benimkide 38+4 de aldilar kendi isteğimle oldum sezeryan doktorum 39 bekle dedide bekleyemedım 2 gun daha
Elifeyll01 Dilara71 Meliyyke bende bir an önce kavuşmak istiyorum zaman hiç geçmiyor normal doğumu bekleyemicem😂 haftaya kontrol var bakalım ne dıcek
Gmzttran_1 Elifeyll01 31 haftadayız doğum konusunda bilmiyorum hayırlısı olan neyse o olsun kızımla benim için süreçim güzel geçtiyor mutluyum süreçimden 🧿🥰
izlemm38 Bende sezeryanı kendi isteyenlerdenim 38 haftalıkken diye konuştuk doktorumla inşallah 33. Haftadayım şuan genel istiyorum hemde bakalım
Gmzttran_1 Dilara71 Çidden suni sanci daha çok açı veriyor o zaman herkes normal doğum olursa daha rahat edersin diyor, sezeryanda kat kat kesileceksin zorlanırsın diyorlar bence bu kişinin kendisinde biten bişey kaç güne ayaklanıyorsun Sezeryanda ?