Burcuger Merhaba kızlar, 12. Haftadan beri bu problemi yaşıyorum kültür testim ve idrar testim de temiz çıktı acaba bebek büyüdüğü için mi 😞
Tufutufu Burcuger o da olabilir üşütmüşte olabilirsin canım. Benimde o haftalarda ayaklarımı üşütme durumum oldu. Hatta panik yaptım acile gittim. Söylediklerinin hepsi vardı. Kendini sıcak tut özellikle ayaklarını
Nazli-61 Burcuger testler temizse sorun yok ben 6. Haftamdan beri böyleyim sürekli tuvalette kalıyorum hiçbişe içmesem bile sürekli tuvaletteyim Şuan 19. Haftamdayım hala devam 😬
Burcuger Tufutufu valla canım çevremdekilerde üşüttün diyor. Sürekli lavaboya gide gide zaten üşütmüştür olabilirim 😅
Tufutufu Burcuger valla o üşütme anı çok kötüydü. Kolayda geçmedi bende o yüzden mutlaka sıcak tut kendini ayaklarını
Nazli-61 Burcuger bacım o haftalarda bende biraz bunalırdım ama ilerki haftalarda hareketini hissettikçe bunalmıyor insan o kadar,ben hissediyorum 2-3 haftadır tuvalete de severek gidiyorum bunalmıyorum😂 sende öyle olursun büyük ihtimal ☺️