Ilk kez besamel soslu makarna yapmak istiyorum. Tadi nasil? Hic yemedim o sostan. Sizce evdekilee begemir mi?
Besamel sos tadi nasildir?
mikaa ben çok seviyorum onu yaa çoğu şeye yakışıyor hele üzerine kaşar rendeleyince felan daha güzel oluyor :)
mikaa ayy enfes oluyorrr fırında beşamel soslu makarna ve karnabahara bayılıyorum 🤌🏻♥️
Valla kalk hemen yap üzerinede bi güzel kaşar rendele missss🤤🤤
mikaa valla soyle soylim herseyi besamel sosla yapsam bikmam surekli yerim yani .
Süper birsey
mikaa yumuşak bir tat yani kremalı soslar seviyorsanız beğenirsiniz misal patates püresini seviyorsanız beğenirsiniz. Ama acı baharatlı yemekler tercih edenlerdenseniz biraz damağa hitap etmeyebilir. Yani bu birazda tercih ve yeniliklere açıklıkla alakalı durumdur.
yagizegemom fırında makarna için fırınlık makarna mı almak gerekiyor normal makarnayla da olur mu ya aslında çok basit bişey ama bi türlü çözemedim hiç yapmadım yapmak istiyorum 😅 kendimi cahil hissettim ahdhahab
mikaa tuzlu sulu muhallebi diyorum ben 😂😂
AyFa1608 ahahahhh yok canım ben hep kalem kesim makarnayla yapıyorum çokta güzel oluyor eğer karnabahar seviyorsan onu da mutlaka yap🌸😂
mikaa ben daha bugün yaptım besamal soslu makarna kaşar da rendele eşim ıspanaklı seviyor tercihine kalmis
yagizegemom tamam canım çok sağol deniycem😅😅
mikaa ben hiç sevmiyorum şekersiz un muhallebisi bence ama köri katınca köri soslu tavuk kısmı güzel oluyor
AyFa1608 rica ederimmm 🫶🏻