mikaa ben çok seviyorum onu yaa çoğu şeye yakışıyor hele üzerine kaşar rendeleyince felan daha güzel oluyor :)

Valla kalk hemen yap üzerinede bi güzel kaşar rendele missss🤤🤤

mikaa valla soyle soylim herseyi besamel sosla yapsam bikmam surekli yerim yani .

mikaa üstüne kaşar serpip fırında kızarana kadar pisirirsen tadı guzelm
Tek başına kötü bence

mikaa muhallebinin tuzlu hali gibi birşey ama genelde yemeklerde güzel olur ben çok yaparım 😅

mikaa yumuşak bir tat yani kremalı soslar seviyorsanız beğenirsiniz misal patates püresini seviyorsanız beğenirsiniz. Ama acı baharatlı yemekler tercih edenlerdenseniz biraz damağa hitap etmeyebilir. Yani bu birazda tercih ve yeniliklere açıklıkla alakalı durumdur.

yagizegemom fırında makarna için fırınlık makarna mı almak gerekiyor normal makarnayla da olur mu ya aslında çok basit bişey ama bi türlü çözemedim hiç yapmadım yapmak istiyorum 😅 kendimi cahil hissettim ahdhahab

AyFa1608 ahahahhh yok canım ben hep kalem kesim makarnayla yapıyorum çokta güzel oluyor eğer karnabahar seviyorsan onu da mutlaka yap🌸😂

mikaa ben daha bugün yaptım besamal soslu makarna kaşar da rendele eşim ıspanaklı seviyor tercihine kalmis

mikaa fırında beşamel soslu patates yapıyorum üstünede kaşar rendeliyorum efsane oluyor yanına da tavuk kızartıyorum 😋😋 fırında makarna da çok güzel oluyor😍

mikaa ben hiç sevmiyorum şekersiz un muhallebisi bence ama köri katınca köri soslu tavuk kısmı güzel oluyor