Fatmaclk96 Doktor 2 gün yatış verdi hastanede yattım iğne serum derken evde yatıcaksın dedi ama detaylı anlatmadı fazla evde uzanırken dizlerimi kırarak uzansam bişey olur mu yoksa uzatmam mı lazım bilgisi olan var mı 33+4 günlüğüz
Bebekdelisi Fatmaclk96 benım hem acılma hem sancıdan yatıs cnm kırarak yaranılırsın ama dengelı dedı dr bana uzat kır gibi
Patricia Fatmaclk96 bendede hiç bişey yokken kısalık dedi doktor 25mm olmuş panikledim bende sonra 2 gün geçti kontrole gittim kısalık olmadığını gördük. O an sancı mı çektim sen dedi. Aslında sancı çektim sadece çok eğilip kalkmıştım ve iş yapmıştım. Şimdi bir hafta daha evde dinleneceğim. Yarın 28+0 olucam
[silindi] Fatmaclk96 21 haftada kendi gittiğim dr um da söyledi bana ama ben ilk bebeğimi kaybettiğim için pek ona bağlı kalmak istemedim baska dr a gittim cihazdan cihaza değişiklik gösterir bebeğin durusuna göre bile değişir dedi son gittiğim dr aralarında çok az fark var dikkat edin dedi erken doğum riski var dedi bakalım ne olacak
yeninesilannee Fatmaclk96 kaç cm kısaltmanız var. İlk gebeliğimde benim de vardı 25 cm di yattım hep bunda henüz bişey yok bakalım
Beyzasahiin Sola yatarak dinlenmek çok önemli dizlerini kırarak yatmanı tavsiye ederim çünkü kramp çok fazla giriyor uzatarak yattığın zaman
Fatmaclk96 Bebekdelisi Peki biraz oturur pozisyonda dursam nasıl olur acaba şuanlık açılmam yok ayaklarımı uzatsamda tam yatmasam her zaman yatmak olmuyor
Bebekdelisi Fatmaclk96 senden de razı olsun ne demek 25 de basladık sancı acılma 27+4 canım Rabbım ne kadar durmayı nasip eder bılmıyorum ama 30 görsem ah😞 kaykılık otururken 2 yastıkla destekle kaburgaların agrımasın
Fatmaclk96 Bebekdelisi Dikkate alıcam inşallah canım söylediklerini, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza minnoşlarımızı vaktinde gelsinler hayırlısıyla ☺️
merve1409 Bebekdelisi benimde erken doğum riskim var hunileşme ve rahim ağzında kısalma oldu hastanede yattım iki gece 27+3tüm bugün 30 oldum. İnşaallah hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız. Bende üç haftadır bir 30u görsem diyordum. İnşaallah sizde göreceksiniz 🤲🏻🤲🏻
Fatmaclk96 merve1409 Peki doktor ne dedi size evdede full yatış mı verdi bana öyle dedi toplam 1 saati geçmesin ayakta durman yemeği masada bile yemek yok tuvalet ve duş dışında hep yatıcaksın istirahat ediceksin dedi
Bebekdelisi merve1409 ay ınsallah bne sürekli yatıyorum ilaçlarımı düzenli alıyorum sız baska naptınız ana yardımcı olsanız🤲🏻♥️
merve1409 Fatmaclk96 Bende yatak istirahatindeydim önce üç günde sonra beş günde sonra haftada kontrole gittim her gittiğimde biraz daha uzadı rahim ağzım. O yüzden şuan bi tık daha rahatız ama yatıyorum yemek ve lavoba harici kalkmıyorum sol tarafıma yatıyorum doktorum böyle söylemişti. Evin içinde biraz biraz geziniyorum oturuyorum şimdi ama dediğim gibi rahim ağzım normale döndüğü için
Rumeysa_dnk Fatmaclk96 banada 10 gün verdi istirahat 24 haftalığım bende 35 mm 28 mm olmuş kısalmam dinleniyorum progestana başladı
merve1409 Fatmaclk96 Hastaneye yattığımda 22 mmdi(27+3) son kontrolde(29+5) 41 mm çıktı. Magnezyum,progestan ve yatak istirahati ile
merve1409 Bebekdelisi Bende öyle. İlaçlarımı saati saatine almaya çalışıyorum. Özellikle progestan sabah akşam tam 12 saat olacak şekilde alıyorum. Ve doktorum su çok önemli dedi. 3 litre şu içiyorum
Fatmaclk96 Patricia Bende aynı evde biraz iş yaptım yürüdüm ayakta kaldım sonra bi an baskı hissettim kontrole diye gittik 21 mm ye düşmüş hemen yatış verdi şimdide evde yatıyorum