Elifnurrr80 Papiiii 12. Haftada erkek demişti doktorum ama 17. Hafta da kız olduğunu öğrendik. Kızımız olacak inşallah 🥰
Eluf Mucizem33 ikili testine göre dediyse utresyona bakmadan dediyse yanılma payı çok çok yüksek ..Rabbım gönlünden geçen nasip etsin amin amin 🤲
Papiiii Lavinyaa8 ne güzel 12hafta kaç günlükken dedi?Banada kiz dedi ama mucize olmazsa degismez zaten dedi bu saatdan sonra pipi cikmasi cok az kiside olur bebesi gec buyuyenkerde oda benim bebe yine kendi gununden 3 gun onde cikdi son postuma bakarmisin sende kendi tahmini yaz
Lavinyaa8 Papiiii 12 hafta 4 günlükken yüzde yüz dedi 20 olduk değişmedi sizin posta baktim ama fotograf bende açılmadı
cigdeeemm Papiiii bana 11’de erkeğe benziyor dedi, 12. haftada nifty test sonucu ile kesinleşti erkek olduğu
Papiiii cigdeeemm nasil yapilioki o tedt?)Benim son postuma bakarmisin canim bende gitdim banada kiz dendi)
2prensesannesiiii Prlmrynil yok valla benim yengem 10 hafta da öğrendi oğlu olduğunu direk göstermiş dru erkek demiş 3 yaşında oğlu var cinsel organ 8 ile 9 haftalarda oluşuyor🙏🏻 10 dan sonra cihaz iyiyse dr da tecrübeliyse söylüyor 🥰 ama en net 14 16 haftalarda öğreniliyor tabi erken öğrenenlerin şansı bizde yok ama tahminle kaldık bizde 11+1 de
cigdeeemm Papiiii genetik test canım 2’li 3’lü test yerine yaptırılıyor down sendromu, kromozal anomalileri saptamak için. Cinsiyet de kesin olarak belirleniyor ben test sonuçları 2’li teste göre daha güvenilir olduğu için yaptırmıştım.
Papiiii cigdeeemm ben ikili test yarin vericem o zaman uktrasondami doktor cinsiyyet diyo yoksa cikan sonuclara goremi tahmin ediliyor.Ama genetik test hic vermedik bilmiyorum doktor birsey soylermi diye
cigdeeemm Papiiii bu ekstra dolar üzerinden yurtdışında laboratuvarda yapılıyor, kromozomlara baktığı için cinsiyeti de öğrenebiliyorsunuz. Fetal dna testi diye de bakabilirsiniz ama bir risk yoksa ya da siz talep etmezseniz bilgilendirmiyor çoğu doktor.
Hasretnfs Hayalmi bende bugün gittim henüz erken dedi anlamadım ki kimi var 9.10 haftalıken öğreniyor kafa yormuyorlar bazı doktorlar
Hayalmi Hasretnfs 9 10 haftalıkken pek mümkün olduğunu sanmıyorum canım . 15 16 haftalar öncesi pek risk almak istemiyor doktorlar yanılmamak adına 🥰 az kaldı öğrenirsin yakında