Meribiri1 İnşallah benimde 12 de öğrendiğim gibi devam etsin tabi öncelik sağlık ama hazırlıklara başlamak açısından değişmemesi iyi olur
Mry123 Papiiii meraba canım doktor %70 erkek bebek dedi kemik yapısı erkek dedi haber ver demiştin 🥰sen ne yaptın?
[silindi] 11 haftada %90 kız denildi ben radyoloji uzmanına gttım 3 boyutlu olduğu için kesin konustu
tazecikannee Papiiii eğer bebeğinize bişeyler alacaksınız detaylı ultrasonu bekleyin her ihtimale karşı çünkü net cinsiyet söylemezler söleselerde para için tekrar çağırıyorlar size en net 16 haftadır devlete gittiğim için geç sölüolar detaylı ultrasonda öğrenicem inşallah
Citlembikk Omerr_ korkma canım bende grip olmuştum doktora sormuştum bişey olur mu diye asla etkilenmez merak etme demişti geçmiş olsun çok bol bol meyve tüketin
Prlmrynil Haftada cinsel organ oluşuyor eğer iyi bir doktorsa 12. Hafta da da doğru bilir. Ama 16. Hafta da %100 söylerler
Papiiii Prlmrynil ben Azerbaycanda yasiyorum burda 10 hagtada net diyen doktor bile var yani 11 haftada olusuyor dedigin icin yaxdim buju hata 9+5de biek soyluyor ama cok pahali o yuzden ben ona gidemedim
Melekk_1 Papiiii doktorum gördüğünü söyledi ama erken olduğu için söylemedi 13. Haftadayım 20. Haftada söyleyecek. Yurtdışında yaşıyorum
ballibocek Papiiii ben :)) ilk detaylı usg de doktorum dedi %70 kız diye sonraki her muayenede yüzdesi yükseldi :)) perinatoloğun yaptığı ikinci detaylıda da artık rahim yumurtalıklar vs görünür halleydi ve de nifty vardı zaten, yüzde yüzlendik. ))
Prlmrynil Papiiii kemik yapısına göre yada başka bişeye göre söyleyebilirler ama %100 hiç bir doktor o haftada garanti veremez tıbben bebeğin dış cinsel organı 11. Haftada oluşuyor internetten de araştırabilirsiniz ☺️
2prensesannesiiii Prlmrynil yok valla benim yengem 10 hafta da öğrendi oğlu olduğunu direk göstermiş dru erkek demiş 3 yaşında oğlu var cinsel organ 8 ile 9 haftalarda oluşuyor🙏🏻 10 dan sonra cihaz iyiyse dr da tecrübeliyse söylüyor 🥰 ama en net 14 16 haftalarda öğreniliyor tabi erken öğrenenlerin şansı bizde yok ama tahminle kaldık bizde 11+1 de
Brck0303 Papiiii 12 de kız dedi ben öğrenmek istemiyorum dedim diye eşime demiş 21 haftada gittigimde yine kız dedi
Hasretnfs Hayalmi mrb canım bende 11+0 gebeyim normal bebeğim sağlıklı mı diye gidecem salı günü normal ultrasyondan bakinca mı öğreneliyor cinsiyet
Hayalmi Hasretnfs evet canım bende normal muayene için gitmiştim ısrarlarım sonucu söyledi doktorum 😄
Asyaninannesi58 Papiiii bence rekor bizde. Doktorum 5 haftalıkken bence kızın olcak dedi sallıyo sandım😂 tecrübe falan dedi. 12 de kız dedi. 30+5iz hala kız 😂😂