tazecikannee İnşallah artmaz ölü ve yaralı sayısı Allah tan şifa yaralılara ölenlere Allah mekanı cennet eylesin 😔😔
Makarnaasigi tazecikannee Aminn🤲🏻Görünce o kadar üzüldüm kii😭Yine kimlerin ocağı söndü..Allah sabır verdin ailelerine🤲🏻
Lokumum9593 tazecikannee 6 kisi vefat etmis. Allah rahmet eylesin 😢 Kanim dondu asla kalabalik yerlere gitmemeliyiz. Allah yardimcimiz olsun cok zor zamanlardan geciyoruz. Çok endiseliyim gelecegimizden 😥😥
Birazxhayaici Hazal44 sanmıyorum kuzum 6 kişi oldugunu söylemezler ama yasaktan önce izledim videoları Twitterdan birsürüü kişi vardı param parça
Leilani Çok üzücü. İnsan ne diyeceğini şaşırıyor. Dediğiniz gibi inşallah sayılar daha da artmaz yaralılara Allahtan şifa ölenlerin de Allah mekanlarını cennet eylesin. Bir fotoğrafta olay yerinde bebek arabası da görünüyordu.. Allahım sen koru insanlarımızı 😞
Minik_annee Birazxhayaici bende altı olduğunu sanmıyorum yasak geldi dediğin gibi Twitter da gordum çok kişi var ama söylemiyorlar
Hazal44 Birazxhayaici yayın yasağı gelmiş zaten ve bunun bir terör saldırısı olduğunu söylediler yapan kişi kadınmış
Minik_annee tazecikannee Allah rahmet eylesin kalanlara rabbim sabırlar versin gerçekten İstanbul da artık dışarıya çıkmak bile çok zor tereddüt ediyor insan 😔
isimsizbirisi__0110 Yani olayı bilmiyoruz ama doğalgaz vb patlama olsa neden yayın yasağı gelsin ki? Şuan instagram, facebook, youtube yok girilmiyor, belki Twittere bile girilmiyordur, terör olayı olabilir, inşallah fazla can kaybı olmaz ya 🙏😐
tazecikannee isimsizbirisi__0110 ben terör olacağını sanmıyorum sürekli bişey olunca terör öne atıolar nerden hemen bildiler doğalgaz vs olacağını düşünüyorum
1ciftyesilgoz tazecikannee malesef canlı bomba . Bir kadın çanta gibi bişeyi bırakıyor bira z sonra da uzaktan patlatıyor bombayı..
tazecikannee minikpankekim taksim meydanında patlama oldu haberleri aç canım hepsi veriyor neredeyse 6 ölü 53 yaralımız var