Gizem_1635 Kızlar sanki 2 gündür hareketlerinde bi yavaşlama var gibi alanı daraldığı için mi uyuduğu için mi acaba benimle aynı hafta da olan var mı
Yldgldb Gizem_1635 32. Haftama girdiğim gün hareketlerde yavaşlama başladı salı günü. Bu cuma suyum gelerek hastaneye yattım kontrol altındayım. Korkutmak istemem ama takip edin aklınızda kalacağınıza doktorunuza kontrol olun. Gerçi benim suyum gelene kadar bir sorun görünmedi . Çok şükür şuanda da bebekte de bende de sıkıntı yok tek sorunumuz suyumun gelmesi. Dikkat edin siz yine de alanı daralsada azlığını ya da hareket şiddetini farkedersiniz.
Esilam42 Gizem_1635 bende 33 haftaya girdim geçen hafta hareketlerinde azalma oldu mesaj attım gel hemen dedi nst çekildi doppler ultrason çekildi doktorumda ultrasona koydu ama çok şükür bişey çıkmadı çok iş yapma stres yapma dedi ayak da çok durma dedi ama sen yine de git için rahat etsin🤲🥰
emineozdikici Alanı daraldığı için hareket edemiyorlar canım günde 10 defa ediyorsa korkmamak gerekli diye biliyorum , bende 32 haftalık hamileyim
Gizem_1635 emineozdikici saymadım canım bişey olcak diye korkuyorum ilk gebeliğim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
Buseumayy Bende 32 deyim bazen banada hareketleri azaldı gibi geliypr ama ne zaman dinlensem toparlanıyor sol tarafına uzan dinlen canım kan akışı fazla oluyor o zaman hareketleniyor