Yldzlh eylulmomm sağlık ocağına bebeğini götürürken bir sor istersen bilmiyorum pek ben geç olduğum için bana sürekli 2. Ye hamilesin dediler 😂
mervee67 Benim 40 ım çıktıktan 1 hafta sonra oldum sonra da düzenli devam etti kişiden kişiye degisebilir
3babymom eylulmomm evet olabilir benim ilk iki doğumda 55/56 günde adet olmuştum şuan bebeğim 58 günlük daha olmadım merakla bekliyorm acaba ne zaman olacak diye
eylulmomm @cansualisa aaa baya uzun bir süreymiş benimki de geri durdu oldum sanmıştım niye öyle oldu ki acaba
Zumzugukodummuzzingillatirim eylulmomm bende 40 gectikten 2 hafta sonra sanirim oldum regl ondan emin değilim ama suan kizim 3.5 aylik regl oldum 🤭🤭
eylulmomm @cansualisa adet oldum sandım ama geri kesildi canım olmamışım yani neden kan geldi ki acaba dedim 🥰
eylulmomm @Ezelioz herkesin ki çok geç olmuşken ben niye erken oldum dedim ama geri kesildi çok az gelip
muallimehanimmom5 eylulmomm ben 40 ım bitti tam bir ay sonra tekrar adet oldum ve devam etti her ay ablam 9 ay olmamıştı yani bünyeden bünyeye değişiyor. Bi arkadaşım 40 bitti 1 hafta sonra olmustu
yaasemin eylulmomm sizin yumurtalıklar sağlam çalışıyor siz hemen gebe kalırsınız dikkat edin korunun ablamda 40 bitti 3 gün sonra adet oldu hemşire ona bu dediklerimi söyledi 🤭