Ayse3324 Kızlar haftaya doğumum olacak sezeryan şimdi bebek için içlik zıbın üst alt çorap eldiven bere koydum ama battaniye penye mi koymalıyım yoksa nohut battaniye mi yada ikisini birden mi üşür mü nasıl olur bilemedim ben
Meltemggg Ayse3324 yaşadığınızı iklimine göre buna karar verin bn Ocak da nasipse dogurucam kalın bebek battaniyesi koymayı düşünüyorum
Der_0 Ayse3324 hemşireye penye olanı ver hastaneden çıkarken eve giderken yani nohut battaniye örtünür 🌸
Azizekaplan112 Ayse3324 ilk kızımı martta doğurdum hem penye hem nohut battaniye koymuştum ikisine de sarmışlar
Ayse3324 Meltemggg haftaya olacak allah izin verirse bu ay canım kalın da koydum da ameliyathaneye hangisini vermek doğru olur bilemedim
LmnLcheesecake Ayse3324 Bence ameliyathneye penye battaniye vermek uygun olur ben hastane çıkışını komple vermeyi düşünüyorum onlar ne giydirir ne giydirmez bilmiyorum, ilk doğumun olcak Allah ın izniyle . Ayrıca kalın battaniye koydum Allah ın izniyle eve dönerken kullanmak için. ❤️
Der_0 LmnLcheesecake penye battaniye,iç zıbın ,alt üst takımı,şapka ve eldiven, bir tane de bez koy yeterli hepsini vermene gerek yok o telaşla bazen kaybolabiliyor yazık olmasın🥰