Sinemkocak suelin tabi ki yapıyorlar uyusturulmadan dikiş atılır mi hiç. Doğum bittikten sonra cok kucuk bir iğneyle uyuşturuyolar o bölgeyi iğneyi hissetmedim bile zaten 2 3 dikişim vardi benim doktorum dikiş atarken ebe de sprey gibi bisey sıktı bisey hissetmedim Doğum yapali 10 gün oldu bugün tamamen eridi dikişlerim.
Ledeyna21 Sinemkocak uyuşturmadan atan özel hastanelerde var canım devletlerin çoğuda uyuşturmuyor bende öyle bildiğimden ilk doğumumda özellikle doktorumla konuştum yoktu uyuşturma doktorum yaptı
Neslihan37_ suelin kişiden kişiye değişir o anestezi ile hissetmezsin ama ben bir gik hissettim o da benim etimin aşırı sert oluşundan kaynaklı yani o bolg deki etim uyuşmuyordu bir saat beklediler mecbur diktiler enfeksiyon olmasın diye ama yine öyle çok büyük acı değil sizi seklinde
Minikmucizem199 suelin iğne yapılıyor canım hatta iğnenin vurulma anı hissini hissetmiyosun çünkü oran uyuşuyor
Aslihanfs Beni uyutmuştu doktorum bebek cıktıktan sonra, plesentamı ben uyurken cıkartıp dikişimi de öyle atmıştı çok konforluydu. O kısacık zamanda resmen dinlenerek kalkmıştım. Hayatımdaki en güzel uykuydu 💕
EAK suelin lokal anestezi yaptılar canım bana ama yapmasalar da hissetmezdim zaten çok uyuşmuş oluyor
seyma9188 suelin Ben doğumumu özelde yapacağım ama devlet hastanesinde ebeye sordum dikiş atılacak bölgenin yakınından iğne yapıp öyle dikiyor dedi doktor.