gamzesonmez Merhabalar arkadaşıma ultrason fotoğrafımı attığım da bana iki nokta var acaba tek yumurta ikizi mi olucak dediii😶 4 gün sonra randevum var ama merak ediyorum anlayanlar varsa yazabilir miii 
gamzesonmez gamzesonmez ve bende ikizim😬😬 ama yolk kesesi diye düşünüyorum ben yine de bilemiyorum tabi ayyy
denizmanzarasi gamzesonmez tek yumurta ikizi şuan anlaşılmaz ki ilerleyen haftalarda anca anlaşılır benimki 7-8.haftada anca anlaşıldı
gamzesonmez Nnanaa doktoruma sormadım kiii😏 haftaya gel kalp atışlarını duyalım herşey yolunda dedi yolladı shahahahaha
Boncukveannsi gamzesonmez Liv hospitalin maksimum yapıcağı konuşma 😂 ben sonradan kendim söyledim o kadar masraf yapıyoruz tek konuştuğunuz kelime bunlar dedim, şimdi her gittiğimde 35 dakika falan ilgileniyor önce sadece 10 dkydi
gamzesonmez denizmanzarasi yaa zaten ikizden korkmuyor da değilim tabi Rabbim sağlıkla versin de hayırlısıyla
Ada3636 denizmanzarasi abla 7 haftalliken gittiğinde sadece bir kese mi vardı yani tek yumurta ikizi bur kesemi olyr
gamzesonmez Bebegim0101 sağlıkla gelsin de Rabbim en iyisini bilir ama bende ikizim annem anlatır zormuş yani hayırlısı olsunnn
busraninprofili gamzesonmez yok ya bebis bile gorunmuyor. Benim de tek yumurta ikizim var doktora sordugum ilk soru bebek bi tane mi oldu hdhah 😬
gamzesonmez busraninprofili ayy kaçıncı haftada öğrendin bide ikiz olduğum için benim bebeğimin ikiz olması çok beklenen bişi😂
Ada3636 gamzesonmez evet ta çevremde herkes ikiz olur sen ikizisin diyolwr 1.bebegimde tekti bunda herkes beklyrdu😂😂