durumom2022 39+2 yim gece başlayan bel ve kasık ağrılarım vardı sancı da var aynı zamanda 15 20 dk ye bir geliyor. Nişanım geldi 2 parça halinde acile gittim 1 cm açıklık daha sancın sıklaşınca gel dedi şuan evde zaman geçirmeye çalışıyorum çok heyecanlıyım ❤️
Mhulya011 durumom2022 bir çırpıda kurtulursun sağlıcakla 🤲🏻 biz doğuramayanlara da dua edersin son gün hala gelmiyor😂
Makarnaasigi durumom2022 Sıcak duş al kendimi sıcak tut kuzumm ❤️oyyy rabbim yardımcın olsun inşallah 🤲🏻Meryem ana onu varsa at suya ve dualarını oku..Kendine Ayetel Kürsi Felak Nas İhlas oku..Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️
kubraa4646 durumom2022 ah ne güzel rabbim yardım etsin Karnın aşağı inmiş miydi canım bana inmemiş diyorlar da
Zeynppppp Valla canım 3 cm vardı 36 2 de şu an 38 haftalık olduk hala doğmuyor açılmaların inş hızlı olur sancınla gidersin suni olmadan doğurursun sürekli hareket et
durumom2022 Zeynppppp sancınız yok mu 20 dk de bir de olsa o sancı kıvrandırıyor nasıl durdunuz 2 haftadır onunla. Nst de o anki sancı gelince 90 a çıktı sancı
durumom2022 Mhulya011 amin hepimiz inşallah 🙏 ederimm hep dualarım da isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip et allahım hepimiz sağlıklıca kavuşalım yavrularımıza var
Zeynppppp durumom2022 gerçektenmi kıvranma falan yok bende Allah Allah sancı hiç yok 4 5 cm oldumu acaba belki daha fazladır diğer doğumumdada 9 10 cm de geldi sancı bana suni sancı bile sancı getirmedi bana 6 cm de takmışlardı yada acı eşiğim yüksek belkide bilmiyorum az az vurmuştu suniyle sancı adet sancımla aynıydı çünkü bekarlıktaki bunda devlete gidiyorum ondan dolayı kendi sancımı bekletiyorlar