Gamzeeslem Mervecenik bizimde aynı nasip olursa 15 günümüz var 🥰 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
OzlemKskn24 NigarC Elif Seha Mihran Ela İkiside arkadaşımın kızlarının ismi ben çok beğeniyorum fikir olsun size de 💕
Daffyy Simra Liya, Azra Liya , Ahsen Berra arasında hala gidiyorum. Asel’de çok istemiştim ama eşim bütün arkadaşlarım Asel koydu dedi😊
Lavantakokusu64 NigarC Allah in izniyle kızıma Elif koyacağız bende Ebrar ismini beğeniyorum bakalım tek mi olur iki isim olarak Elif Ebrar mi koyarız doğunca netleşir
Annecim58 NigarC oğlumun adı Miraç Kızıma da Miray ada ilay Eylül gibi isimlerden karar verecegiz inşallah
Gkceko Benimde kızım gelicek ‘Duru’ diyoruz inşallah sağlıkla gelir 🤲🏻 ‘Asya’ düşündük. Eşim ‘Balım’ diyor 😂😂 çorba oldu ama 😂 ama ‘Duru’ olucak 🙈🙈
mekselina46 Gkceko hani yanlış anlamayınca balım ismi buyuyunce herkesin çağırdığını düşünsenize uygun olmayan bilir gibi geliyor bana
Mehtapca06 AysUysal amin🌺 dogum ve bereketin simgesi olan kutsal varlık, umulan, çocukları ve hayvanlari koruduğuna inanilan tanrı gibi anlamları var 🤗