NigarC Selam kizlar 🤰🏻 Kizim olacak isimde bir türlü karar veremiyoruz. Isim önerilerinizi alabilir miyim? ☺️
Betulhdvrd NigarC biz inşallah Beril koycaz. Diğer aklımızda olan isimler Beren, Mihre ya da Mihra’ydı
Bbetll eylulicten Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ama ecrin isminin Arapça köken ecr’ olarak ücret anlamına geldiğini duymuştum tabi siz de araştırmışsınızdır
Aysegul123Defne eylulicten ücret demek kesinlikle bide bu isimdeki kizlar bunyeleri hafif oluyor hastalanmaya meyilliler iştahsızlar nazlilar baya benim 3 tane tanıdığım var 3 ise aynı isimle alakalı olduğunu düşünüyoruz hatta bizim cevrendekilerde bu kadar tesadüf olması normal değil
Daisy0000 eylulicten Ecrin isminden korkuyorum,ismi Ecrin olan ne kadar tanıdığım varsa sağlık,kaza konularında çok çektiler…
Brck0303 Mehtapca06 bebeğin nasıl uslu akıllı mı yoksa huysuz mu bnde Umay Sare koymak istiyorum birazda isimlerin bebekleri etkilediğini düşünüyorum mesela Eymen ismini taşıyan hiçbir çocuğun uslu olduğunu görmedim İkra olan kızın hiç sustugunu görmedim hep ağlıyor
Potansiyel Benim de bir kızım bir oğlum olacak inşallah 😍 Yekta ve Dünya isimlerini düşündük size de fikir olsun
esskiss Potansiyel hayırlı olsun aynı şekilde bizimde bir kız bir erkek evladımız olacak Uras ve Asya düşündük 😊
Adamiranin__annesi eylulicten hayır ecrin ücret demek. Hatta Türkçede bile kullanılır… Ecrini ödedi gibi daha çok hukuk konularında kullanılıyor…
Beyzatuba eylulicten ercin değil ecrin ecirden geliyor ve ücret, karşılık demek. Hediye manasına gelen ecrin diye bir isim yok arapçada. Bazı isim siteleri o şekilde alıyor ama tamamen yanlış bi mana.
cerenimmo Fulyatrn oğlumun adınıda Aden koyacağım anlamı çok güzel Allah’ın izniyle 3 ay sonra miniğim gelecek🐣
vuslatgizemsertdemir Nazli-61 benimde kızımın adı Alya güneş 🥰 4 yaşında, şimdi yeni kız kardeşe isim arıyoruz